Conversie Optimalisatie Specialist

Heb jij een afgeronde relevante HBO- of WO-opleiding bijv. op het gebied van Marketing, Psychologie of Data? En wil jij verantwoordelijk worden voor het implementeren en optimaliseren van bestaande en nieuwe digital lead machines? Bekijk dan deze vacature!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
4-9-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als online optimalisatie Specialist ben je verantwoordelijk voor het implementeren en optimaliseren van bestaande en nieuwe digital lead machines. Samen met je collega’s zorg je dat klanten de juiste customer journey volgen en daarmee de gestelde doelen behalen.


Je wordt gedreven door data en weet door middel van metingen op korte termijn uit te vinden wat wel en niet werkt. Omdat jij verantwoordelijk bent voor de optimalisatie fase binnen de werkmethodiek en daarbij ook zelfstandig projecten en enkele collega’s begeleid, heb je zowel uitstekende projectmanagement- als coachende skills. Kortom, een afwisselende rol met verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief.


Belangrijkste werkzaamheden:

 • Campagnes en landingspagina’s ontwikkelen, beheren en optimaliseren op basis van demand drive data.
 • Customer journeys in kaart brengen en analyseren op basis van data-analyses.
 • A/B testen uitvoeren.
 • Content optimaliseren (tekst en beeld).
 • werken met Google Tag manager, Google Analytics, Data Studio en Tableau.
 • Werken met performance monitoring- en sessie recordingtools.

Functievereisten

 • Afgeronde relevante HBO- of WO-opleiding bijv. op het gebied van Marketing, Psychologie of Data
 • 3 tot 5 jaar relevante werkervaring in Online Marketing en E-commerce
 • Je bent analytisch sterk, zeer ervaren met o.a. Excel en Google optimize en beschikt over technische data skills (bijv. GTM)
 • Je hebt ervaring op het gebied van projectmanagement en bent communicatief sterk; je durft advies te geven en weet deze goed te onderbouwen
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Aanbod

Ascending people biedt deze baan in combinatie met een impactvol individueel coachings- en ontwikkeltraject van 1 jaar van Ascending people, waardoor jij je maximaal kunt ontwikkelen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ascending People. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Hengelosestraat 511
7521 AG Enschede
06 - 528 56 476