Young Professional Marketing en Communicatie

Ascending People zoekt een Young Professional Marketing en Communicatie voor een van haar partners.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-8-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Dit familiebedrijf levert o.a. verpakkingsmachines aan klanten in de voedingsmiddelenindustrie binnen Europa, is enorm groeiende en heeft een sterke focus op internationalisatie en innovatie. Met de groei van het bedrijf ontstaat ook de behoefte om Marketing en Communicatie te professionaliseren en te werken aan een goede (employer) branding.


Als Marketing en Communicatie professional werk je nauw samen met het Sales Team. Samen bepaal je de strategie en missie waarop jij in overleg het marketing- en communicatieplan opstelt en uitwerkt. Jij vertaalt het plan naar acties en bewaakt de tijdlijn van deze acties.


Jouw rol is erg divers:

 • Jij onderhoudt de website, stelt nieuwsbrieven op, regelt alle communicatie-uitingen op o.a. social media, waarvoor je ook zelf de input (teksten en beeldmateriaal) verzameld.
 • Je bent verantwoordelijk voor de organisatie van o.a. beursdeelnames en seminars en regelt ook in-house beurzen en klantenevents, waarbij jij het Sales team ontzorgt.
 • Je bewaakt de huisstijl ten behoeve van een professionele en eenduidige presentatie.
 • Je ontwikkelt promotiemateriaal en bedenkt online en offline campagnes.
 • Je vergroot de (online) zichtbaarheid en zorgt voor de juiste zoekmachineoptimalisatie door SEO methoden en technieken toe te passen en evalueert de effecten.

Functievereisten

 • Een afgeronde HBO opleiding in de richting van communicatie, media en/of marketing
 • Je hebt goede communicatievaardigheden in het Nederlands, Duits en Engels (in woord en geschrift)
 • Je hebt bij voorkeur al werkervaring in een soortgelijke functie
 • Je bent op de hoogte van en kunt werken met de laatste communicatiemiddelen en technieken en hebt ervaring met programma’s als Indesign en Photoshop
 • Kennis van de foodbranche is een pré
 • Je bent commercieel en klantgericht en snapt het belang van branding en de vertaalslag van klantbehoeftes, klantdrijfveren en communicatie
 • Je bent een teamplayer, maar tegelijkertijd ook uitermate zelfstandig
 • Je bent doortastend en beschikt over een ‘hands on’ mentaliteit

Aanbod

Afhankelijk van jouw ervaring biedt Ascending people deze baan in combinatie met een impactvol individueel coachings- en ontwikkeltraject van 1 jaar van Ascending people, waardoor jij je maximaal kunt ontwikkelen.

Bedrijfsprofiel Ascending people

Dit familiebedrijf levert o.a. verpakkingsmachines aan klanten in de voedingsmiddelenindustrie binnen Europa, is enorm groeiende en heeft een sterke focus op internationalisatie en innovatie. Met de groei van het bedrijf ontstaat ook de behoefte om Marketing en Communicatie te professionaliseren en te werken aan een goede (employer) branding.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ascending People. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Hengelosestraat 511
7521 AG Enschede
06 - 528 56 476