Young Professional IT Security

Deze werkgever is bezig om een helder beleid aangaande IT – Security te formuleren. Aan jou de taak én een mooie kans om tezamen met andere IT-collega’s als Young Professional met actuele kennis hier een steentje aan bij te dragen.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-7-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Naast het formuleren van het beleid moet de vertaalslag worden gemaakt naar de borging door (geautomatiseerde) maatregelen en procedures te beschrijven resp. door te voeren. Bij het formuleren van het beleid kan overigens gebruik gemaakt worden van reeds bestaande documenten.

Functievereisten

De voorkeur gaat uit naar iemand die een gerichte opleiding heeft gevolgd, gerelateerd aan de hardware kant van het IT-landschap, en bij voorkeur een specialisatie richting IT-security.


Begrippen zoals ISO27001, CIS, penetratietest, MFA, VLAN’s, firewall, spyware, ransomware, etc klinken jou bekend in de oren.

Aanbod

Ascending people biedt deze baan in combinatie met een impactvol individueel coachings- en ontwikkeltraject van 1 jaar van Ascending people, waardoor jij je maximaal kunt ontwikkelen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ascending people. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Hengelosestraat 511
7521 AG Enschede
06 - 528 56 476