Data professional

Heb je een enorme passie voor data en een enorme drive om het allerbeste uit jezelf te halen? Deze organisatie biedt jou de kans om je te ontwikkelen tot Data Consultant.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-7-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als Data Consultant maak je de verbinding tussen dataspecialisten, IT en bedrijfskundigen binnen een bedrijf. Jij inventariseert de wensen van de klant en vertaalt samen met de specialisten de vraag van de klant naar een product. Jij helpt klanten bij het aanpassen of opzetten van dashboards en ontwikkelt nieuwe mogelijkheden om meer inzicht in data te krijgen.


Je start met een intensief inwerkprogramma met goede begeleiding en een eigen buddy. Gedurende het hele traject word je stap voor stap klaargestoomd in de rol van Data Consultant waarbij je een stevige gesprekspartner op het gebied van Business Intelligence bent. Je krijgt hierbij loopbaanbegeleiding en gedurende het traject kijk je samen waar jouw kracht en specialisme liggen. Op den duur ambieer jij functies als projectmanager, programma manager of senior consultant.


Ascending people biedt deze baan in combinatie met een impactvol individueel coachings- en ontwikkeltraject van 1 jaar van Ascending people, waardoor jij je maximaal kunt ontwikkelen.

Functievereisten

  • Je beschikt minimaal over een afgeronde HBO- of WO-opleiding
  • Je hebt een passie voor data en kent bij voorkeur de basis van data analytics
  • Je maakt makkelijk contact, bent communicatief zeer vaardig en in staat om op diverse niveaus in gesprek te gaan.
  • Ervaring op het gebied van leiderschap en klantcontact is een prĂ©

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ascending people. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Hengelosestraat 511
7521 AG Enschede
06 - 528 56 476