Young Professional Commerciële Binnendienst

In deze spilfunctie komen inkoop, verkoop, transport en logistiek samen. Een diversiteit aan werkzaamheden met de nodige afwisseling en dynamiek!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-4-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Waar deze groothandel op het gebied van keukens, luxe sanitair en tegels vooral naar op zoek is, is iemand die overstijgend kan denken en de afdeling verder kan professionaliseren. Zo vragen ze van jou vooral een kritische blik t.a.v. bijvoorbeeld de werkprocessen en focus op commercie, kwaliteit en daarmee uiteindelijk de klanttevredenheid.

Functievereisten

  • HBO commerciële economie
  • Engels en Duits in woord en bij voorkeur ook in geschrift


Aanbod

Wij bieden deze baan in combinatie met het beste post-HBO en WO ontwikkeltraject dat in de markt verkrijgbaar is. Een fulltime en impactvol werk- en ontwikkeltraject van 1 jaar van Ascending people, waardoor jij je maximaal kan ontwikkelen.

Bedrijfsprofiel Ascending people

Ascending people ontwikkelt Young Professionals in Twente & Achterhoek middels een impactvol traineeship waarin deelnemers gedurende 1 jaar in hoog tempo hun professionele- en personal skills verder ontwikkelen. Daartoe is het van belang dat we samen met de Young Professional op zoek gaan naar een baan die in de lijn van hun ambitie ligt. Immers, de juiste match is de beste voedingsbodem om maximale ontwikkeling te bewerkstelligen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ascending People. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Hengelosestraat 511
7521 AG Enschede
06 - 528 56 476