Assistent Accountant

AramAdvies is op zoek naar Assitent Accountant

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
5-3-2021
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO
  • verzorgen van de financiĆ«le administraties voor onze klanten in het MKB (digitaal, scan- en herken)
  • verzorgen van aangiften omzetbelasting en ICP
  • voorbereiden jaarrekeningen
  • contactpersoon voor klanten inzake de administraties
  • overige financieel administratieve werkzaamheden


Aram Advies is een laagdrempelig en modern administratie- en advieskantoor met klanten in verschillende branches in het MKB. Wij zij een open en klantgerichte organisatie met een hands-on mentaliteit. De ingeslagen weg van automatisering en digitalisering willen wij verder perfectioneren zoals onder andere met het begin 2018 online gaan van de door onszelf ontwikkelde kassa-app.


Wij bieden jou een leuke en afwisselende baan met voldoende doorgroei mogelijkheden. Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Verder bieden wij je de mogelijkheid om binnen een informele, maar professionele sfeer jezelf voortdurend te ontwikkelen

Bedrijfsprofiel AramAdvies

Wij zijn een modern allround boekhoud- en advieskantoor in Enschede. We focussen ons op het zoveel mogelijk automatiseren van je administratie / boekhouding. Dit doen we door slim gebruik te maken van software zoals scannen- en verwerken van facturen, ons eigen ontwikkeld kassa-app EasyKas en een bankkoppeling.


Wij geloven in de kracht van een laagdrempelige en persoonlijke aanpak. Wij begrijpen dat je als ondernemer het meest gebaat bent bij advies dat aansluit op jouw specifieke situatie en doelen. Daarom denken wij als boekhoud- en advieskantoor graag met u mee. Met onze vaste prijzen en heldere communicatie komt u ook nooit voor verrassingen achteraf te staan.


Dit alles doen wij met hoge mate van kwaliteit gewaarborgd door ons keurmerk bij de NOAB (Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen).

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van AramAdvies. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Deurningerstraat 147
7522 CA ENSCHEDE
053-4845950