Back-end developer

Antagonist is op zoek naar een:

Back-end developer

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
11-4-2022
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Wat ga je doen?

Als Back-end Developer werk je aan het kloppend hart van Antagonist. Je bouwt en onderhoudt de systemen die door zowel de klanten als medewerkers worden gebruikt. Ze zijn constant in ontwikkeling om hun platform en product meer schaalbaar, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk te maken. Jij zorgt bijvoorbeeld voor de naadloze integratie met de API’s van hun leveranciers, met hun eigen hostingplatform en met aanverwante systemen. Je zorgt samen met je collega’s dat je het maximale uit de dienstverlening haalt. Daarnaast vinden ze het belangrijk om op een gestructureerde en Agile manier te werken. De kwaliteit van de code garanderen ze via tests en hun CI/CD-straat.


Dit zijn enkele projecten die ze hebben uitgevoerd of nog gaan uitvoeren:

Backupsysteem:

 • Het backupsysteem stelt klanten in staat om zelfstandig backups van hun pakket te herstellen. Dit systeem maakt gebruik van ZFS en NFS om backups lokaal en remote op te slaan. Het is ontwikkeld in nauwe samenwerking tussen Development en Systeembeheer.

Proactieve monitoring:

 • Door gegevens over het resourcegebruik op hun servers te verzamelen en samen te voegen, kunnen ze klanten tijdig inlichten als ze te veel resources gebruiken. Alle afdelingen van Antagonist hebben in dit project samengewerkt om ervoor te zorgen dat het systeem zowel technisch als communicatief goed in elkaar zit.

Takensysteem:

 • Ze automatiseren alles. Om dit voor elkaar te krijgen, gebruiken ze een takensysteem dat out-of-band taken uitvoert. Denk aan het registreren van domeinen via de APIs van hun leveranciers en het provisionen van hostingpakketten op de servers.

Statuspagina:

 • Ze houden het platform met behup van nauwkeurige servermonitoring continu in de gaten. Gaat er toch iets mis, dan willen ze de klanten snel op de hoogte brengen. Daarom ontwikkelden ze een nieuwe statuspagina met een slimme domeinchecker en handige e-mailnotificaties. Samen met jouw team lever je dus een significante bijdrage om de klanten van de meeste krachtige tools te voorzien, zodat zij zelfstandig alles snel en gemakkelijk kunnen regelen.

Functievereisten

Wie ze zoeken:

Ze zijn op zoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met Python. Heb je hier nog niet eerder mee gewerkt, maar beheers je wel een vergelijkbare taal? Dan hebben ze er vertrouwen in dat je Python ook zo onder de knie hebt. Je hebt interesse in front-end, ademt code en beschouwt het als poëzie. Pas als het is getest, geloof jij dat het werkt. En natuurlijk heb jij een afkeer voor alles dat handmatig gaat of hersendodend is. Daarom maak jij in een vroeg stadium de inschatting of dit niet beter kan worden geautomatiseerd. 

Wat vragen ze?

 • Je hebt enkele jaren ervaring met programmeren en het schrijven van nette code.
 • Je bent een zelfstarter en doorzetter.
 • Je kunt prima zelfstandig werken, maar ook goed samenwerken met je teamgenoten.
 • Je leert jezelf snel nieuwe technieken aan.
 • Je woont in de omgeving van Enschede of wilt graag flexibel thuiswerken.

Bonuspunten!

Dit zijn dus geen harde vereisten, maar het geeft je wel een streepje voor:

 • Je kunt Python programmeren.
 • Je hebt ervaring met Django.
 • Je hebt affiniteit met hosting en/of Linux.
 • Je hebt kennis van React, Vue.js en/of Docker.

Aanbod

Wat bieden ze je?

Bij Antagonist kom je te werken in een gemotiveerd team met korte lijntjes. Je bent niet slechts een medewerker, maar je doet volledig mee in het bedrijf. Jouw mening en input doen er dus toe. Je werkt met gepassioneerde mensen die weten waar ze het over hebben. Ze gaan geen uitdaging uit de weg. En aan uitdaging is geen gebrek! Maar ze nemen zichzelf ook weer niet té serieus, dus een lolletje kan en ze organiseren ook graag leuke teamuitjes.


Verder bieden ze je het volgende aan:

 • Een mooi salaris en thuiswerkvergoeding.
 • 20+ leuke collega's (al zeggen we 't zelf) die van jou kunnen leren en andersom.
 • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Deelname aan de pensioenregeling, inclusief een gesprek met hun pensioenadviseur.
 • De vrijheid en mogelijkheden om te blijven leren en jezelf door te ontwikkelen.
 • Een gezonde werkplek met zit-stabureaus en veel planten.
 • Keuze uit een laptop van de zaak – Apple MacBook (macOS) of Lenovo ThinkPad (Linux).
 • Goed bereikbaar kantoor in het Kennispark te Enschede.
 • Een nette reiskostenvergoeding en OV-kaart.
 • Een flexibele omgang met de uren die je werkt.
 • Iedere week heerlijk vers fruit en regelmatig verzorgde lunches.
 • Borrels, gezelligheid en toffe teamuitjes.

Bedrijfsprofiel Antagonist

Meer over Antagonist:

Antagonist verzorgt webhosting en domeinnaam-registraties voor meer dan 50.000 klanten. Sinds de start in 2004 richten zij zich op eenvoud, kwaliteit en service. Dit resulteert in tienduizenden zielstevreden klanten en ruim 5.100 positieve recensies.

Al ruim 10 jaar groeien ze jaarlijks met tientallen procenten! Dat motiveert hun om te blijven innoveren in nieuwe technologieën. Antagonist is marktleider en zet een standaard neer waar menig concurrent jaloers op is.

Hun ‘lean and mean’ team bestaat uit gedreven, jonge, enthousiaste mensen. Liefde voor het vak staat voorop. Een superhoge klanttevredenheid en de best mogelijke gebruikerservaring zijn de paradepaardjes.

Ze zijn hongerig naar verbetering, dromen groot en hebben ambitieuze groeidoelstellingen. Met gelijkgestemden willen ze dat verwezenlijken. Daarom zoeken ze jou om ons team te versterken!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Antagonist. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Neptunusstraat 27 b
7521 WC ENSCHEDE