Marketing/Sales Stagiair en Project Management Stagiair

AmperaPark is op zoek naar een Marketing/Sales Stagiair en Project Management Stagiair. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
11-12-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

AmperaPark is op zoek naar studenten die een Marketing/Sales of Project Management stage bij ons willen doen. Ben jij een enthousiaste, energieke en creatieve student die het leuk vindt om te werken met een professioneel team en wil je een bijdrage leveren aan de energietransitie? Stuur dan je sollicitatie naar info@amperapark.com

Bedrijfsprofiel AmperaPark

AmperaPark ontwerpt en plaatst slimme, groene zonnelaadstations voor elektrische voertuigen. Wij hebben eigen, slimme software die ervoor zorgt dat er zoveel mogelijk op zonnestroom geladen kan worden en het energienetwerk zo min mogelijk wordt belast. Wij vinden het belangrijk om onze producten en diensten constant te vernieuwen. Hiervoor werken we samen met toonaangevende ontwerpers. Voor R&D zitten we in diverse (Europese) onderzoekstrajecten met onder andere de Universiteit Twente, Saxion University of applied sciences en Elaad.nl.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van AmperaPark. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Moutlaan 20
7523 MD Enschede
+31 6 53 757 793