Adviseurs Adviespool

Wil jij werken aan beleidsvraagstukken die er echt toe doen? Ben jij een briljante denker, een energieke probleemoplosser en de specialist op het gebied van o.a. zorg, welzijn, onderwijs, ouderen en wonen? Wil jij impact maken op de maatschappij en tegelijkertijd jouw eigen kennis en vaardigheden verder ontwikkelen? Dan ben jij een van de Adviseur Adviespool die wij zoeken!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
3-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
24-4-2023
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als adviseur maak je deel uit van ons ambitieus team van professionals die werken aan de ontwikkeling en implementatie van beleidsstrategieën op uiteenlopende vakgebieden. Onze adviseurs werken tevens voor een deel van hun tijd aan opgaven en projecten binnen verschillende programma’s. De komende tijd zal je voornamelijk een bijdrage leveren aan projecten binnen het  programma  Sociaal & Vitaal en het programma Zorg & Veiligheid. Binnen beide programma’s willen we de komende periode werken aan de aanpak van incidenten met problematiek rondom psychisch kwetsbaren, mensen met vaak complexe meervoudige problematiek op het gebied van wonen, welzijn, zorg of bestaanszekerheid. Jij draagt een steentje bij aan een beter werkend ecosysteem waardoor onze kwetsbare inwoners zich redden met minder hulp van de overheid en mentaal weerbaarder en veerkrachtiger zijn.

Functievereisten

 • Je neemt verantwoordelijkheid, toont initiatief en bent een teamspeler die in staat is om effectief samen te werken met verschillende belanghebbenden.
 • Je hebt een afgeronde HBO- of WO-opleiding en bent een beleidsmaker.
 • Je hebt ervaring of affiniteit met het beleidsveld onderwijs, welzijn, zorg, ouderen en wonen en je kijkt ook graag over de grenzen van je eigen vakgebied heen.
 • Je bent nieuwsgierig, doortastend en communicatief sterk en staat midden in de samenleving.
 • Je richt het werk zo in dat resultaten op efficiënte en effectieve wijze behaald worden. Je bent een netwerker en hebt een warm hart voor Almelo!

Aanbod

Op basis van een 36-urige werkweek bieden wij het volgende:

 • Het salaris voor deze functie is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 5.372,-  per maand (salarisschaal 11 cao gemeenten).
 • Een uitdagende en afwisselende functie in een aantrekkelijke en dynamische werkomgeving.
 • De kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de gemeente Almelo.
 • Een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket, zoals het Individuele Keuze Budget (IKB) van 17,05%. Dit budget kun je naar eigen inzicht besteden, bijvoorbeeld aan extra salaris of verlofdagen.
 • Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Hybride werken en een thuiswerkvergoeding.
 • Het stadhuis van Almelo ligt naast het station en is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer.
 • Een juiste match vinden wij belangrijk. De functie is daarom in eerste instantie voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren.

Bedrijfsprofiel Almelo

Almelo heeft ruim 73.000 inwoners en er zijn zo’n 5000 bedrijven. Almelo is een stad waar je fijn woont, werkt en recreëert. Met inwoners die ondanks hun Twentse nuchterheid trots zijn op hun geschiedenis, Heracles, de prachtige bedrijven en de steeds mooiere binnenstad. Daar doen we het voor!


Als gemeente denken we graag mee met inwoners en ondernemers. Daarom proberen we minder in regels te denken en meer in oplossingen. Je ziet dat aan onze kernwaarden: we zijn nabij, aanspreekbaar, geïnteresseerd, denken mee en werken op basis van vertrouwen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de gemeente Almelo. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Haven Zuidzijde 30
7607 EW ALMELO
0546 - 541 111