Teammanager Advies en Regie Leefomgeving

Gemeente Almelo is op zoek naar een Teammanager Advies en Regie Leefomgeving. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
3-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
19-4-2023
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Over de vacature

Als manager ben jij verantwoordelijk voor de aansturing en doorontwikkeling van het team Advies & Regie. Je geeft op inspirerende wijze leiding aan jouw team, organiseert duidelijkheid in het takenpakket en coacht en faciliteert medewerkers. De inhoud laat je over aan de experts. Het is aan jou om vooral het beste uit hen te halen. Jij bent gericht op ieders persoonlijke ontwikkeling en stimuleert vernieuwing. Fouten maken mag en het nemen van initiatief weet jij te stimuleren en te waarderen. Een (opr)echte people manager die het een uitdaging vindt om een team boven zich uit te laten stijgen, mensen verbindt en hen weet uit te dagen de samenwerking, ook buiten het team, op te zoeken. Ambieer jij deze leidinggevende functie, waarbij je een kartrekkersrol hebt in de ontwikkeling van het team? Reageer dan vooral!


Wat je gaat doen

 • Je bent er voor je medewerkers. Je zorgt voor duidelijkheid en coacht en begeleidt medewerkers, zodat zij zich kunnen focussen op het werken en hun ontwikkeling.
 • Samen met het team geef je vorm aan de gewenste doorontwikkeling en de bemensing van het team, als onderdeel van de organisatie(ontwikkeling).
 • Actief bouwen aan een cultuur die stimulerend is voor de medewerkers en die uitnodigt tot professionele groei en werkt aan een houding gericht op dienstverlening en samenwerken.
 • Je bent verantwoordelijk voor de resultaten en het functioneren van het team als geheel.
 • Je draagt zorg voor de verbinding binnen de eenheid, maar denkt ook grensoverschrijdend aan een goede relatie tussen verschillende teams.

Functievereisten

 • Je beschikt over een hbo/wo werk- en denkniveau en je hebt minimaal 3 jaar relevante ervaring als (integraal) manager.
 • Je hebt een goed beeld van, en visie op, inhoud en bedrijfsvoering van de fysieke leefomgeving.
 • Je staat stevig in je schoenen en bent helder over de koers en verwachtingen en stuurt op resultaten.
 • Je richt je op de grote lijnen en bent scherp op processen. Je werkt vanuit verbinding, je coacht je medewerkers en laat de inhoud aan hen over.
 • Je hebt aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en versterkt het team door ze in hun kracht te zetten en hun verantwoordelijkheid te laten nemen. Daar krijg jij energie van!

Aanbod

Als teammanager Advies en Regie Leefomgeving zorg je samen met je team voor een mooie, schone en veilige stad. Een functie met verantwoordelijkheid. Daar mag dan ook wat tegenover staan. Wij bieden jou:

 • Een bruto maandsalaris tussen € 4.447,- en € 6.103,- (schaal 12 cao Gemeenten).
 • Een aantrekkelijke werkomgeving en een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket zoals een Individuele Keuze Budget (IKB) van 17,05% van het salaris. Dit budget kun je naar eigen inzicht besteden, bijvoorbeeld aan extra salaris of verlofdagen.
 • Overeenkomst voor bepaalde tijd voor één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Groei. Wil je jezelf ontwikkelen? Graag! Wij betalen jouw opleiding of cursus. 
 • Aandacht voor jou. Met ons speciale vitaliteitsprogramma werk jij lekker in je vel.

Bedrijfsprofiel Almelo

Welkom bij gemeente Almelo

Almelo heeft ruim 73.000 inwoners en er zijn zo’n 5.000 bedrijven. Almelo is een stad waar je fijn woont, werkt en recreëert. Met inwoners die ondanks hun Twentse nuchterheid trots zijn op hun geschiedenis, Heracles, de prachtige bedrijven en de steeds mooiere binnenstad. Daar doen we het voor! Als gemeente denken we graag mee met inwoners en ondernemers. Daarom proberen we minder in regels te denken en meer in oplossingen. Bij de Gemeente Almelo werken we samen met ruim 800 collega’s. Sinds een aantal jaren kent de organisatie een organisatiestructuur die bestaat uit 6 eenheden: 4 uitvoerende eenheden en 2 centrale stafeenheden Bedrijfsvoering en Concernzaken. Aansturing gebeurt via 3 lijnen: programmasturing, wijksturing en lijnsturing.


Welkom bij het team Advies & Regie Leefomgeving

Als teammanager Advies en Regie ben je onderdeel van de eenheid Uitvoering Fysiek. De eenheid omvat 7 teams, die samen verantwoordelijk zijn voor een toekomstbestendig beheer en ontwikkeling van de leefomgeving. Zowel de eenheid als het team zijn in opbouw en in ontwikkeling. Het Team Advies en Regie voert regie en adviseert over een grote variatie aan vakgebieden, variërend van milieu, erfgoed en verkeer tot riolering en parkeren. Het team heeft een spilfunctie in de fysieke leefomgeving en vanuit die rol diverse samenwerkrelaties met andere teams, programma’s en wijksturing. Alles gericht op een integraal, goed functionerende fysieke leefomgeving, die aansluit bij de behoeften van nu en de toekomst.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Gemeente Almelo. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Haven Zuidzijde 30
7607 EW ALMELO
0546 - 541 111