Hoofd Calculatie

Alkondor is op zoek naar een Hoofd Calculatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
9-8-2022
Aantal uur
38
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Dat vertellen we je graag! Als Hoofd Calculatie ben jij verantwoordelijk voor de afdeling calculatie. Hoe kan het ook anders? Jij geeft leiding aan drie calculatoren en doet dat op een positief kritische, actieve en betrokken manier. Jouw manier van leidinggeven is gericht op samenwerken, want alleen samen bereiken we onze doelen.


Samen met jouw team bied je scherpe en duidelijke offertes aan die leiden tot uitdagende opdrachten en tevreden klanten. Je bent scherp op offertes van onze toeleveranciers en blijft, na het verkrijgen van een opdracht, actief betrokken bij de projecten. Als ervaren kostendeskundige werk jij van grof naar fijn met een duidelijk doel voor ogen: een realistisch budget een haalbare planning. Met jouw talent zorg je voor een optimale doorstroming van de werkzaamheden, signaleer je mogelijke verbeteringen en vertaal je verbeterwensen in concrete verbetervoorstellen. In deze functie werk je nauw samen met de directie, de tendermanager en de verschillende projectteams binnen Alkondor.

Functievereisten

Als Hoofd Calculatie heb je..

  • een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur bouwkunde of technische bedrijfskunde;
  • de nodige ervaring in de bouw of een bouw gerelateerde branche;
  • ervaring in de gevelbranche? Dan is dat een pré.
  • een helicopterview
  • organisatievermogen
  • algemene bouwkennis
  • goede communicatieve en commerciële vaardigheden


Als Hoofd Calculatie ben je…

  • een organisator, inspirator en motivator;
  • communicatief sterk en heb je technisch inzicht;
  • in staat de dynamiek van de marktaanvraag om te zetten in een gestructureerde planning.

Aanbod

Je gaat werken in een collegiale, open en prettige sfeer met voldoende ontwikkelingsvrijheid, doorgroei- en opleidingsmogelijkheden. Alkondor biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een winstuitkering en een pensioenregeling.

Bedrijfsprofiel Alkondor Geveltechniek B.V.

Voor we je meer vertellen over deze functie, stellen we onszelf eerst aan je voor: 

Het maken van gevelconstructies is vakwerk. Ons vakwerk! Wij zijn Alkondor. Met een team van meer dan 100 enthousiaste, betrokken, gedreven én gezellige vakmensen creëren we totaalconcepten. We werken dagelijks aan de projectmatige engineering, productie en montage van gevelconstructies en hebben ons opgewerkt tot vooraanstaand gevelspecialist. We zijn innovatief, hebben lef en streven ernaar om in de gevelbranche de meest betrouwbare, innovatieve en creatieve partner te zijn.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Alkondor. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Wegtersweg 7
7556BP HENGELO