Medewerker Geluid met groei-ambities

Alcedo zoekt een Medewerker Geluid met groei-ambities.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
18-5-2020
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Een technisch Hbo-diploma of een paar jaar werkervaring in de techniek, maar vooral de ambitie om alles over geluid te leren. Dat is wat we zoeken in onze nieuwe collega. Het échte werk leer je tenslotte in de praktijk. De ervaren adviseurs van team geluid, waar je onderdeel van wordt, nemen de tijd om je alles over ons mooie vak te leren. We trainen je om zelfstandig te werken met onze nieuwste meetapparatuur en leren je hoe je rekenmodellen maakt en bijdraagt aan rapportages. Daarnaast krijg je alle ruimte om extra diploma’s te halen om verder te groeien als geluidsdeskundige. Een functie waarmee je investeert in jezelf!


Geluid is mooi

Geluid is een heerlijk divers vak. Een vak waarin geen dag hetzelfde is. We leveren advies over bouwlawaai, weg- en railverkeerslawaai, industrie- en horecalawaai, laagfrequent geluid, geluidskartering en bouwakoestiek. Stuk voor stuk specialisaties om je de komende jaren verder in te verdiepen.


Innovatie

Als wij wat willen; dan gaan we ervoor. Niet van dat voorzichtige. Bij gebrek aan de ultieme trillingsmeter, lieten we er recent zelf één ontwikkelen. En ook maken we als enig adviesbureau in Nederland gebruik van de techniek van Zicht op Geluid, waarmee we geluidsbronnen kunnen visualiseren. Om die lekkere innovatieslag vol energie door te zetten, staan we open voor de ideeën van jou en je team. Nieuwe tools, nieuwe denkwijzen, nieuwe commerciële plannen; wij vinden het prachtig! We verwachten dan ook van jou dat je proactief meedenkt over de kansen die we samen kunnen grijpen.

Aanbod

Naast fijne collega’s, de meest uitdagende projecten, een goed salaris, taart, koek, borrels en opvallend goede secundaire arbeidsvoorwaarden, krijg je bij Alcedo alle ruimte en vrijheid om het beste uit jezelf en je team te halen. Zo groeien we samen.Naast fijne collega’s, de meest uitdagende projecten, een goed salaris, taart, koek, borrels en opvallend goede secundaire arbeidsvoorwaarden, krijg je bij Alcedo alle ruimte en vrijheid om het beste uit jezelf en je team te halen. Zo groeien we samen.

Bedrijfsprofiel Alcedo

Alcedo staat voor praktisch advies zonder gedoe. We voeren niet blind de opdrachten van onze klanten uit, maar nemen de ruimte om gericht met ze mee te denken. We worden daardoor vaak al in de tenderfase bij projecten betrokken, waardoor we met ons advies vroegtijdig het verschil kunnen maken. Daar zijn we trots op.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Alcedo. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Ondernemersweg 3
7451 PK Holten
085-8229900