Software Engineer e-UUR

Wil je jouw technische vaardigheden naar ‘the next level’ brengen? Zoek je een baan waar je de ruimte krijgt om met je eigen ideeën aan de slag te gaan? Dan zoekt Akyla in Twente jou als software engineer!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
15-7-2019
Aantal uur
38
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als software engineer bij Akyla werk je aan het implementeren en uitbreiden van innovatieve webapplicaties voor de flexbranche (uitzenden, payrollen). Onze meest kenmerkende applicatie daarin is e-UUR, een SaaS oplossing waar momenteel dagelijks meer dan 170+ klanten mee werken. Met je team overleg je hoe de verschillende aanpassingen aan de applicatie worden verdeeld zodat jij kunt werken aan wat jij zelf het leukst vindt en waar je het beste in bent. Naast standaardoplossingen voor nieuwe vraagstukken, ben je vrij om de oplossing te kiezen die volgens jou het beste resultaat oplevert. Door deze aanpak te kiezen krijg je bij ons de kans om je continu te verbeteren, waardoor je functie als software engineer uitdagend is én blijft. Tevens heb je in ons team ook altijd klantcontact waardoor je rechtstreeks kan ervaren hoe jouw oplossingen een bijdrage leveren aan het succes van onze klanten.

Functievereisten

  • Je hebt een hbo- of wo-studie op het gebied van informatica (bijna) afgerond.
  • Je hebt kennis van en ervaring met PHP, CSS, Javascript, JSON en SQL. Kennis van en ervaring met Zend Framework en .NET is een voordeel.
  • Je bent accuraat, hebt een goed analytisch vermogen en hebt een zelfstandige werkhouding.

Aanbod

  • Een uitdagende fulltimebaan (36-40 uur p/w).
  • Je werkt samen met een hecht, enthousiast en gezellig team van theoretisch opgeleide professionals.
  • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een bonusregeling o.b.v. het bedrijfsresultaat.
  • Flexibele werktijden.

Bedrijfsprofiel Akyla

Akyla is een hecht team van 23 personen dat al 20 jaar dagelijks met plezier werkt aan fantastische oplossingen. Onze software helpt professionals uit de payroll- en uitzendbranche om hun inleners en flexkrachten beter te bedienen. We kiezen ervoor om ons te richten op specifieke gebieden binnen de branche. Akyla maakt niet zomaar specialistische oplossingen. We maken organisaties efficiënter en professionals effectiever. Dat is een beoogd resultaat waar we keihard voor werken.


Goede sfeer vinden we erg belangrijk, daarom lunchen we iedere dag samen. We bakken in een jaar gemiddeld 1560 tosti’s en drinken met z’n allen zo’n 23850 koppen koffie. We organiseren regelmatig uitjes en borrels en we spelen na de lunch regelmatig een potje tafelvoetbal, tafeltennis of een game.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Akyla in Twente. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Schuttersveld 17.1
7514 AC ENSCHEDE
053 - 4837 538