Werkvoorbereider

Wil jij je onderscheiden als vakkracht? En meewerken aan unieke projecten in de bouw? Dan zoeken wij jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
20-4-2018
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als werkvoorbereider bij AKOR ben je een onmisbare schakel in ons bouwteam. Met jouw kennis en expertise zorg je ervoor dat onze mensen op de bouw aan de slag kunnen. Onze projecten richten zich op wonen, werken en winkelen. Geen standaard werk, maar kwalitatief hoogwaardige projecten. Zoals de transformatie van een woontoren of de vernieuwbouw van een stadion. Zowel in binnen- als buitenland.


Geen dag zal dan ook hetzelfde zijn. Je krijgt volop de ruimte om het project succesvol te laten verlopen. Past de pet van ‘uitvinder’ jou goed? Dan zit je helemaal op je plek! Je durft breed te denken en je bent innovatiegericht. Met de nieuwste technieken verzamel jij informatie over het project en weet je deze 3D analyses te presenteren door slim gebruik te maken van je PlayStation controller. Wil jij ook deze kans pakken?

Functievereisten

  • Je hebt een afgeronde opleiding richting Bouwkunde of soortgelijke richting, of meerdere jaren ervaring als werkvoorbereider
  • Je bent geïnteresseerd in de nieuwste technieken op het gebied van 3D analyses
  • Je hebt ervaring met BIM en Revit
  • Je durft je te profileren als unieke werkvoorbereider binnen AKOR
  • Je staat open voor ontwikkeling op je vakgebied en je wilt graag doorgroeien

Aanbod

  • Een vaste en afwisselende functie  binnen een enthousiast bouwteam
  • Een telefoon en laptop
  • Werken in een persoonlijke organisatie waar je gezien wordt
  • Ruimte om je eigen keuzes te maken

Bedrijfsprofiel AKOR Bouw B.V.

Goed bouwen spreekt vanzelf. Maar wat zeggen anderen nu dat de kracht van AKOR is? Dat ze u ontzorgen! De mensen van AKOR zijn vakmensen met hart voor hun werk. Sterk in maatwerk-bouwen en meedenken in oplossingen en mogelijkheden. Om vakmanschap te borgen en blijvend te stimuleren zijn ze constant in beweging. Ze leren, ontwikkelen en onderhouden en delen onze kennis.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button komt u terecht op de site van de werkgever. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kunt u niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden, wilt u ons daarmee helpen en ons berichten als een link niet meer werkt?

Wilt u op de hoogte blijven van andere mooie vacatures in Twente? Schrijft u zich dan hier in!

Meer informatie

Nijverdalseweg 134
7461 AH RIJSSEN
0548 - 515 615