HR-medewerker

ArtEZ is op zoek naar een HR-medewerker.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
6-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Je coördineert en beheert het inhuurproces van externe medewerkers, controleert de workflows in HR2day, stelt de modeloverenkomsten op en zorgt voor ondertekening. Je beantwoordt vragen van leidinggevenden en medewerkers. Dit op het gebied van inhuur, modelovereenkomsten, de toepassing van regelingen, administratieve gegevens en over algemene wijzigingen in wet- en regelgeving. Voor complexere vragen over nieuwe regelgeving verwijs je door naar een collega HR medewerker of adviseur. Bij piekmomenten help je ook mee bij het werving- en selectieproces en de verzuimadministratie en ondersteun je de overige HR medewerkers bij het mutatieproces en het opstellen van correspondentie.

Functievereisten

Wij vragen minimaal een voltooide MBO-opleiding, bij voorkeur op het gebied van Personeel en Arbeid en praktische werkervaring in administratieve functies. Je beschikt over goede organisatorische kwaliteiten en bent kwaliteitsgericht. Door je stressbestendigheid laat je je niet snel van je stuk brengen en ben je in staat snel te schakelen en accuraat te werken. Je stijl van werken, goede communicatieve vaardigheden en positieve grondhouding maken dat je goede contacten weet op te bouwen. Je werkt zelfstandig maar koppelt op de juiste momenten terug. Ervaring met digitale HR systemen, bij voorkeur HR2day, is gewenst. Gezien de internationale omgeving en een toenemend aantal Engelstalige opleidingen en onderzoek, is Engels in woord en geschrift geen probleem voor je.

Aanbod

Je krijgt een tijdelijk contract van 1 jaar met een omvang van minimaal 0,6 fte. Het bruto maandsalaris bedraagt minimaal € 2411,30 en maximaal € 3264,65 (functienaam Stafmedewerker A, schaal 7) op basis van een 36-urige werkweek. Naast een informele en open werksfeer bieden wij aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden volgens de cao-hbo zoals een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,3% en goede studie- en ontwikkelingsmogelijkheden.


  • Uitgebreide mogelijkheden voor professionalisering, persoonlijke ontwikkeling en aandacht voor duurzame inzetbaarheid.
  • Een fijne werkplek in een leuk team, waarbij je ook het onderwijsproces van dichtbij kunt meemaken.
  • De flexibiliteit om enkele dagen per week vanuit huis te werken.

Bedrijfsprofiel AKI Art & Design | ArtEZ Hogeschool voor de kunsten

ArtEZ University of the Arts is de thuisbasis voor een diverse, internationale gemeenschap van studenten, docenten en onderzoekers die bij ons de ruimte vinden voor artistieke, intellectuele en persoonlijke groei. Kunst bindt ons. Kunst zet aan tot vernieuwende ideeën en alternatieve denkwijzen. Ons motto is: kunst verandert. Art changes. Met inspirerend kunstonderwijs op hbo bachelor- en masterniveau en toonaangevend artistiek onderzoek creëert ArtEZ de plek waar je een verschil kunt maken, in de kunst én in de samenleving. ArtEZ heeft circa 3.000 studenten en 900 docenten en andere medewerkers en heeft locaties in Arnhem, Enschede en Zwolle.


De afdeling 

De afdeling HR is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van het HR beleid en een breed scala aan operationele taken met betrekking tot de instroom, doorstroom en uitstroom van medewerkers. Het HR team bestaat, naast het hoofd uit een administratief medewerker, vier HR medewerkers en vijf HR adviseurs.

Samen met de ondersteunende afdelingen Financieel Economische Zaken en Salarisadministratie, Studentenzaken, ICT, Facilitaire Zaken, Onderwijs & Kwaliteit, Mediatheek en Marketing & Communicatie maakt de afdeling HR onderdeel uit van het Servicebedrijf. De standplaats is Arnhem.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ArtEZ. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Hulsmaatstraat 35
7523 WB Enschede
+31 053 4824400