Stafmedewerker

ArtEZ is op zoek naar een Stafmedewerker.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
25-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Je wordt onderdeel van een dynamisch team dat servicegericht is en een passie heeft voor kwaliteitszorg. In overleg met de opleidingen en onderwijskundigen zet je enquêtes uit, maak je analyses op en verzorg je samen rapportages die gebruikt worden bij Planning & Control gesprekken.


Je werkzaamheden hebben een divers karakter en laten zich het beste typeren als ondersteunend en organiserend. Je zorgt voor een optimale facilitering van het gehele O&K-team en het hoofd van de afdeling. Denk hierbij aan het faciliteren van communicatie rondom de procedure Onderwijs- en Examenregeling (OER), het ondersteunen bij het uitzetten van de Nationale Studenten Enquête (NSE), het mede analyseren van de resultaten daarvan, communiceren over de jaarlijkse Kunsten-Monitor en ook hier een bijdrage leveren aan de duiding van de resultaten. Het beheer van verschillende mailboxen is voor jou gesneden koek en vragen die binnenkomen kun je naar de juiste persoon binnen het team leiden. Zoals gezegd bewaak je planningen en uitgezette tijdspaden, verzorg je de communicatie ervan naar het onderwijs en ondersteun je je collega’s hierin.


Functievereisten

Je bent een initiatiefrijk en doortastend mens met MBO-werk- en denkniveau en goed ontwikkelde analyserende kwaliteiten. Die analyserende kwaliteiten laat je onder andere zien bij de interpretatie van cijfers n.a.v. bepaalde enquêteresultaten. Je hebt een soepele schrijfstijl en weet hiermee collega’s goed op de hoogte te houden van lopende processen en gevraagde acties. Je bewaakt planningen van projecten en werkt secuur en efficiënt. Omdat je ook mondeling helder en toegankelijk communiceert weet je mensen te stimuleren zich te houden aan planningen en deadlines. Excel is voor jou een vanzelfsprekend programma om mee te werken. Kennis van SPSS is een pré.  


Affiniteit met de kunsten is vanzelfsprekend een pré. Gezien de internationale omgeving en een toenemend aantal Engelstalige opleidingen en onderzoek, is Engels in woord en geschrift geen probleem voor je. Je bent bij voorkeur woonachtig binnen de driehoek Arnhem, Enschede, Zwolle.

Aanbod

Je krijgt een jaarcontract met een omvang van 0,4 tot 0,5 fte, mede afhankelijk van je eigen wensen. Bij goed functioneren wordt je contract tijdelijk verlengd met uitzicht op verlenging en mogelijk op termijn een vaste aanstelling. Het bruto maandsalaris bedraagt minimaal € 2.411,- en maximaal € 3.264,- (functienaam stafmedewerker A, schaal 7) op basis van een 36-urige werkweek. Naast een informele en open werksfeer bieden wij aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden volgens de cao-hbo zoals een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,3% en goede studie- en ontwikkelingsmogelijkheden.


Wat bieden we verder nog?

  • Uitgebreide mogelijkheden voor professionalisering, persoonlijke ontwikkeling en aandacht voor duurzame inzetbaarheid.
  • Een fijne werkplek waarbij je ook het onderwijsproces van dichtbij kunt meemaken.
  • De flexibiliteit om enkele dagen per week vanuit huis te werken.

Bedrijfsprofiel AKI Art & Design | ArtEZ Hogeschool voor de kunsten

ArtEZ University of the Arts is de thuisbasis voor een diverse, internationale gemeenschap van studenten, docenten en onderzoekers die bij ons de ruimte vinden voor artistieke, intellectuele en persoonlijke groei. Kunst bindt ons. Kunst zet aan tot vernieuwende ideeën en alternatieve denkwijzen. Ons motto is: kunst verandert. Art changes. Met inspirerend kunstonderwijs op hbo bachelor- en masterniveau en toonaangevend artistiek onderzoek creëert ArtEZ de plek waar je een verschil kunt maken, in de kunst én in de samenleving. ArtEZ heeft circa 3.000 studenten en 900 docenten en andere medewerkers en heeft locaties in Arnhem, Enschede en Zwolle.


Het ArtEZ Servicebedrijf

Als partner van de eenheden zet het ArtEZ Servicebedrijf zich in voor het best mogelijke onderwijs en onderzoek. Het ArtEZ Servicebedrijf kenmerkt zich door de grote verscheidenheid aan expertises, waarbij collega’s elkaar aanvullen en gezamenlijk tot het beste resultaat komen. Binnen het ArtEZ Servicebedrijf zijn de volgende afdelingen vertegenwoordigd: Financieel Economische Zaken, Human Resources, Studentenzaken, ICT, Facilitaire Zaken, Onderwijs & Kwaliteit, Mediatheek en Marketing & Communicatie.   


De afdeling Onderwijs & Kwaliteit

De afdeling Onderwijs & Kwaliteit (O&K) ondersteunt en adviseert ArtEZ, de academies en opleidingen op het terrein van kwaliteitszorg. Op onderwerpen zoals accreditaties en mid-termreviews werkt de afdeling nauw samen met de opleidingen. Daarnaast heeft de afdeling een belangrijke beleidsvoorbereidende rol bij ArtEZ-brede onderwerpen en adviseren zij rond wet- en regelgeving het CvB. De afdeling O&K is onderdeel van het Servicebedrijf van ArtEZ en werkt samen met andere afdelingen zoals Marketing & Communicatie, Studentenzaken en de Examencommissie. 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Artez. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Hulsmaatstraat 35
7523 WB Enschede
+31 053 4824400