Functioneel Beheerder Leerpodium

ArtEZ is op zoek naar een Functioneel Beheerder Leerpodium. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
11-7-2022
Aantal uur
38
Vervaldatum
15-8-2022
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

ArtEZ breidt haar applicatielandschap steeds verder uit. Onlangs heeft ArtEZ een Leer Management Systeem aangeschaft, Leerpodium. Het implementatieproject is inmiddels gestart. Leerpodium zal bij alle opleidingen binnen ArtEZ gebruikt gaan worden. De implementatie is in Arnhem al gestart, en andere opleidingen, ook gevestigd in Enschede en Zwolle, volgende in de komende periode. Je gaat in het project meedraaien in het project en je zo al doende het Functioneel beheer van deze applicatie aanleren. Na afloop van het project, gepland december 2023, kom je in de lijnorganisatie te werken.


Functioneel beheerder als schakel

Als functioneel beheerder ben je verantwoordelijk voor het beheer van Leerpodium en bewaak je de beschikbaarheid van functionaliteiten. Je werkt als schakel tussen onderwijs en ondersteuners en je focust je op vier aandachtsgebieden:


 • Je bent verantwoordelijk voor de functionele inrichting van Leerpodium. Je adviseert de eigenaren met het vertalen van de onderwijsprocessen naar een configuratie in Leerpodium.
 • Je onderhoudt de inrichting en gebruikersfuncties van Leerpodium, en de koppelingen van Leerpodium met andere applicaties. Zijn er wijzigingen in de werkwijze binnen de organisatie? Dan voer je deze aanpassingen door in Leerpodium. Als functioneel beheerder is het belangrijk dat jij weet wat er speelt in de academies, zodat je kan inspelen op wijzigingen en wensen. Je vraagt wat collega’s willen en nodig hebben, begeleidt implementaties, test nieuwe functionaliteitenen let je erop dat de applicatie goed blijft functioneren na aanpassingen. Deze wijzigingen stem je van tevoren af met alle betrokken partijen.
 • Je ondersteunt gebruikers bij het werken met Leerpodium. Je geeft trainingen aan key-users en onderhoudt alle instructiematerialen.
 • Je levert bijdrage aan het verder optimaliseren van het functioneel beheer-model van ArtEZ voor alle beheerrollen. Je beoordeelt ook of alle BiSL processen zijn geborgd, en rapporteert hierover aan de informatiemanager. Ook ben je gesprekspartner voor onze security officer over AVG-compliancy. Tenslotte ben je in het gebruikersoverleg van Leerpodium, waarin ook vertegenwoordigers van andere scholen deelnemen, het gezicht van ArtEZ.

Functievereisten

 • Je hebt een relevante opleiding op HBO-niveau; een BiSL-certificaat en kennis van het 9-vlaks model zijn een pré;
 • Je hebt aantoonbare ervaring (meerdere jaren) met Functioneel beheer, bij voorkeur bij een onderwijsinstelling;
 • Je bent een initiatiefnemer;
 • Je bent flexibel in waar je werkt; aanwezigheid in alle drie de steden van ArtEZ zal vereist zijn om goed met de academies te kunnen samenwerken, maar je zult ook thuis (kunnen) werken;
 • Je bent organisatie- en omgevingssensitief. ArtEZ is een kunsthogeschool met vele verschillen tussen de opleidingen;
 • Je hebt goede sociale vaardigheden; je werkt makkelijk samen, kunt mensen verbinden, en schat de inbreng van eenieder op waarde;
 • Je bent een stevige gesprekspartner op operationeel niveau;
 • Je bent resultaatgericht, pragmatisch en systematisch in je aanpak.

Aanbod

Je krijgt een tijdelijke aanstelling voor 36 - 40 uur per week tot en met december 2023 (schaal 9). In het najaar van 2023 bespreken we de mogelijkheden voor een vaste aanstelling met je. We bieden uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (CAO-HBO) en een inspirerende werkomgeving en functie.

Bedrijfsprofiel

ArtEZ University of the Arts is de thuisbasis voor een diverse, internationale gemeenschap van studenten, docenten en onderzoekers die bij ons de ruimte vinden voor artistieke, intellectuele en persoonlijke groei. Kunst bindt ons. Kunst zet aan tot vernieuwende ideeën en alternatieve denkwijzen. Ons motto is: kunst verandert. Art changes. Met inspirerend kunstonderwijs op hbo bachelor- en masterniveau en toonaangevend artistiek onderzoek creëert ArtEZ de plek waar je een verschil kunt maken, in de kunst én in de samenleving. ArtEZ heeft circa 3.000 studenten en 900 docenten en andere medewerkers en heeft locaties in Arnhem, Enschede en Zwolle.


ArtEZ hecht veel waarde aan een diverse en inclusieve organisatie. Werken in divers samengestelde teams maakt ons effectiever, innovatiever en het werk leuker. Wie zich hierdoor geïnspireerd voelt wordt uitgenodigd om te solliciteren.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ArtEZ. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!