Mechanical Test Engineer

Ga jij als Electrical Test Engineer de uitdaging aan om nieuwe onderdelen voor de vliegtuigindustrie te testen? Lees dan gauw verder!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-5-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
-

Functie omschrijving

ACTIVITEITEN

Als Electrical Test Engineer bij Aeronamic ga jij de electrical drives van de nieuwste elektrisch aangedreven compressor systemen testen. Dit zijn hoge spanning (typisch 270 tot 900 V) motor drives voor systemen van 5 tot 150 kW, extreem snel roterende motoren (50 tot 200 kRPM) en aerospace waardige communicatie bussen, sensoren, actuatoren en bekabeling. Jij ontwerpt de opstelling en meetsystemen en voert de testen uit. Hierbij maak je gebruik van geavanceerde meet- en labapparatuur die je geautomatiseerd aanstuurt.


Je bent onderdeel van het ontwerpteam van de compressor systemen en bent gedurende het ontwerp traject intensief betrokken vanuit jouw rol als test engineer. Jouw werkzaamheden bestaan o.a. uit:


 • Ontwerpen van testsystemen;
 • Automatiseren van de testen;
 • Rapporteren van de testresultaten aan je collega’s en klanten;
 • Helpen van klanttesten;
 • werkt hun systeem en meten zij de juiste dingen, of maken zij fouten die jij al hebt opgelost?
 • Jij helpt ze op weg!

Functievereisten

HEB JIJ…

 • Een afgeronde technische opleiding (bijv. richting Electrical Engineering, Mechatronica) en/of aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie;
 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Ervaring met het testen van vermogens elektronica of embedded systemen;
 • Ervaring met software voor lab-automatisering;
 • Ervaring met Python en/of MATLAB is een pre.
 • Daarnaast ben jij proactief, zit je bomvol ideeën en krijg je energie van het testen van nieuwe producten.
 • Je beheerst de Engelse taal goed.

Bedrijfsprofiel Aeronamic

Organisatieomschijving


De beste zijn gaat niet over alles zelf doen. Het gaat erom te kiezen waar je je tijd en energie aan besteedt. Daarom stellen we: meer bereiken door minder te doen. Realiseer je ware maximale potentieel.


Bij Aeronamic kiezen we ervoor om ons te wijden aan snelle roterende componenten en precisieonderdelen die u nodig hebt. Ontwikkelen, produceren, monteren, testen en onderhouden ervan grondig, volgens alle normen. Bespaart u zowel tijd als geld.


Jouw uitdagingen zijn ons speelveld. We hadden het voordeel groots te beginnen en deel uit te maken van voormalig moederbedrijf URENCO, dat 's werelds eerste ultracentrifuge voor uraniumverrijking uitvond. Die historische stap heeft de lat voor al onze prestaties bepaald. We bleven doorgaan om hoger gelegen gebieden te bereiken. Nu is het jouw beurt om op te stijgen, aangedreven door ons succes.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de werkgever. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Planthofsweg 79
7601 PJ ALMELO
0546 - 545 773