Business Controller

Aeronamic is op zoek naar een Business Controller/

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
21-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als Controller ben jij vanuit Almelo primair verantwoordelijk voor de financiële processen van onze vestiging Aeronamic Services B.V. in Woensdrecht, waar onderhoudswerkzaamheden plaatsvinden voor de F-35. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de projectadministratie van subsidie- en R&D projecten binnen de Aeronamic groep. Jouw werkzaamheden bestaan o.a. uit:


  • Maken van budgetten, maandrapportages en jaarrekeningen;
  • Maken van financiële analyses en deze bespreken met het management;
  • Monitoren en bijsturen van financiële processen waaronder een juiste kostenverantwoording in verband met subsidieprojecten en FAR (Federal Acquisition Regulation) contracten;
  • Coördineren, documenteren en monitoren van transferpricingbeleid en -transacties.

Functievereisten

  • Ervaring als controller (bij voorkeur in een productieomgeving);
  • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding Bedrijfseconomie of soortgelijk;
  • De skills om de diepte in te gaan waardoor je financiële rapportages sluitend krijgt en deze ook kunt verklaren, maar weet je ook de vertaling te maken naar de business;
  • Kennis van FAR (Amerikaanse overheids-/defensie contractvoorwaarden) is een pre;
  • Ervaring met transferpricing is een pre.

Bedrijfsprofiel Aeronamic

Het Finance team van Aeronamic breidt uit! De Aeronamic groep opereert in de internationale aerospace markt met vestigingen in Nederland, Roemenië en Amerika. In deze brede, financiële functie (business- en financial control) kom je met veel verschillende werkzaamheden in aanraking. Je bent nauwkeurig in het opstellen van cijfers en bewaakt de (financiële) processen, om als organisatie in control te blijven en tijdig bij te sturen. Je voelt je prettig in een platte organisatie en stapt gemakkelijk op mensen af. Ben jij accuraat, gestructureerd en ben je zelfstartend? Dan is deze functie jou wellicht op het lijf geschreven!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Aeronamic. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Planthofsweg 79
7601 PJ ALMELO
0546 - 545 773