CNC Operator

Lijkt het je een mooie uitdaging om zeer nauwkeurige onderdelen voor de vliegtuigindustrie te produceren? Maak jij graag deel uit van een organisatie waar een familiegevoel heerst? En werk je graag in een 2-ploegendienst waarbij je vrijdag op tijd klaar bent? Check dan snel deze vacature bij Aeronamic in Almelo!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
9-1-2023
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Bij Aeronamic ga jij de uitdaging aan om onderdelen voor de vliegtuigindustrie te produceren. Ondanks dat jij 140 collega’s krijgt is Aeronamic met name trots op het familiegevoel wat ze door de jaren heen hebben weten te behouden. Niet voor niets werken jouw nieuwe collega’s hier gemiddeld al 12,5 jaar! Je gaat met nauwe toleranties verspanen tot in de duizendste millimeter. Je werkt aan producten vanaf 50mm tot 650mm in enkelstuks en kleine series van maximaal 10 stuks. Ook werk je voornamelijk met exotische materialen zoals titanium, inconel, magnesium, maar ook met aluminium.


Jij stapt binnen in een hypermodern en schoon machinepark uitgerust met de nieuwste machines! Hier neem jij plaats achter niet één machine, maar wordt je multi-inzetbaar opgeleid op alle draaimachines van onder andere Hembrug, Mori Seiki, INDEX, Weiler en Benzinger of juist op de CNC Freesmachines. Het machinepark is naast deze draaimachines namelijk ook uitgerust met diverse draai-freescombinaties van onder andere Hermle, Okuma, Mori Seiki en GROB. In totaal heeft Aeronamic 18 CNC machines! Je maakt producten die moeten voldoen aan de hoge kwaliteitseisen in de vliegtuigindustrie. Daarom meet jij zelfstandig elk product 100% na met een 3D meetmachine van Zeiss. Al jouw werkzaamheden voer jij uit in een 2-ploegensysteem waarbij je in de middagploeg op vrijdagen maar 6 uur hoeft te werken.


Wat zijn jouw taken en verantwoordelijkheden?

  • CNC draaibanken zelfstandig ombouwen, instellen en bedienen.
  • Het voorgeprogrammeerde CAD/CAM programma op machines instellen met MAPPPS of Siemens besturing.
  • Gereedschappen vervangen, instellen en de beitelplaatjes wisselen.
  • Werken volgens de werkinstructies opgesteld door jouw collega’s van de werkvoorbereiding

Bedrijfsprofiel Aeronamic

Aeronamic richt zich op high-speed roterende systemen en precisie onderdelen voor de militaire en commerciële luchtvaart. Het team ontwikkelt, produceert, assembleert en test deze systemen en verzorgt het onderhoud en de reparatie. Een echte hightech organisatie in de vliegtuigbranche die ontzettend veel investeert in zowel haar medewerkers als het machinepark waarbij Aeronamic koploper is op het gebied van verduurzamen. Wil jij ook graag aansluiten bij deze hechte familie? Dan kom ik graag met jou in contact!


Heb je interesse in Aeronamic, de vacature of behoefte aan meer informatie?

Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met John van Oostende, Director Machining, via 06 – 102 346 14. Direct solliciteren? Dat kan via de sollicitatiebutton op deze pagina of mail jouw cv met motivatie naar careers@aeronamic.com!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Aeronamic. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Planthofsweg 79
7601 PJ ALMELO
0546 - 545 752