Allround Assemblage Medewerker

Lijkt het je een mooie uitdaging om (sub)systemen voor de vliegtuigindustrie te demonteren, inspecteren, repararen en assembleren? En maak jij graag deel uit van een organisatie waar een familiegevoel heerst? Check dan snel deze vacature bij Aeronamic!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
9-1-2023
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO
  • Demonteren van diverse complexe (sub)assemblies;
  • Inspecteren van de gedemonteerde onderdelen;
  • Repareren van de gedemonteerde onderdelen;
  • Assembleren van de diverse (sub)assemblies.

Bedrijfsprofiel Aeronamic

Aeronamic richt zich op high-speed roterende systemen en precisie onderdelen voor de militaire en commerciële luchtvaart. Aeronamic ontwikkelt, produceert, assembleert en test deze systemen en verzorgt het onderhoud en de reparatie. Een echte hightech organisatie in de vliegtuigbranche die ontzettend veel investeert in haar medewerkers. Wil jij ook graag aansluiten bij deze hechte club? Dan komen wij graag met jou in contact!


Heb je interesse in Aeronamic, de vacature of behoefte aan meer informatie?

Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Madelein Van der Jeugd, Director Assembly (Militair) en R&O, via 06 – 186 444 49. Direct solliciteren? Dat kan via de sollicitatiebutton op deze pagina of mail jouw cv met motivatie naar careers@aeronamic.com!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Aeronamic. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Planthofsweg 79
7601 PJ ALMELO
0546 - 545 752