Quality Coördinator/Engineer

Wil jij bijdragen aan de Mission Zero ambitie van Aeronamic om een world class manufacturer te worden in een duurzame aerospace industrie? Bekijk dan deze vacature voor Quality Coördinator/Engineer.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
25-10-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

In deze functie maak je deel uit van een multidisciplinair project/programma team. Jij waarborgt dat het in serieproductie krijgen en houden van nieuwe of bestaande producten en/of systemen voldoet aan de bijbehorende klanteisen en wet- en regelgeving. Binnen deze functie werk jij samen met de afdelingen Business Development, Operations, Supply Chain en Projects. Hierbij ligt de focus op het verbeteren van de eigen organisatie met betrekking tot kwaliteitsissues en het verbeteren van bedrijfsprocessen. Het planmatig begeleiden van de projecten gaat volgens het APQP/PPAP proces met als doel een kwalitatief hoogstaand en betrouwbaar product realiseren tegen de laagst mogelijke kosten en op het afgesproken tijdstip.


Met jouw resultaatgerichte instelling, gedreven persoonlijkheid en sterke analytische vaardigheden ben je in staat om het Quality beleid binnen Aeronamic te borgen, volgens het kwaliteitsbeheersysteem AS9100. Dit kwaliteitsbeheersysteem is voor de luchtvaartindustrie geschreven om de kwaliteit te verbeteren en de structuur van fabrikanten van lucht- en ruimtevaartuigen te waarborgen.


Verantwoordelijkheden

  • Het opstellen en beheren van kwaliteitsprocedures, werkinstructies en kwaliteitsdocumenten volgens AS9100
  • Zorgdragen voor de juiste afhandeling van afkeurrapporten zowel intern als extern
  • Audits (systeem, proces en product) uitvoeren of begeleiden (o.a. NADCAP, AS9100, IL&T). Periodiek of naar aanleiding van klachten, kwaliteitsproblemen, enz.
  • Proactieve rol om zeker te stellen dat bestaand product en proces aan de klantspecificaties en procescapabiliteit blijft voldoen
  • Het initiëren, coördineren en implementeren van acties om de productkwaliteit te verbeteren en de kosten te verlagen, door zelfstandig uitgevoerde onderzoeken naar aanleiding van klachten of productieproblemen
  • Rapporteren aan de Director QA

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Aeronamic. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Planthofsweg 79
7601 PJ ALMELO
0546 - 545 752