Sr. Quality Engineer

Aeronamic is op zoek naar een Sr. Quality Engineer. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
26-9-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Als Sr. Quality Engineer maak je deel uit van een multidisciplinair project/programma team waarbij jij waarborgt dat het in serieproductie krijgen en houden van nieuwe of bestaande producten en/of systemen voldoet aan de bijbehorende klanteisen en wet- en regelgeving.


Jouw werkveld varieert van interne operations, supply chain quality tot aan project management. Daarbij gaat het vooral om het verbeteren van de eigen organisatie met betrekking tot kwaliteitsissues en het verbeteren van bedrijfsprocessen en -structuren. Daarnaast bereid je audits voor en begeleid je deze (o.a. NADCAP, AS9100, IL&T) in onze vestigingen in Almelo, Woensdrecht en Sibiu (Roemeniƫ).

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Aeronamic B.V. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Planthofsweg 79
7601 PJ ALMELO
0546 - 545 752