Sr. Quality Engineer

Aeronamic is op zoek naar een Sr. Quality Engineer. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
26-9-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als Sr. Quality Engineer maak je deel uit van een multidisciplinair project/programma team waarbij jij waarborgt dat het in serieproductie krijgen en houden van nieuwe of bestaande producten en/of systemen voldoet aan de bijbehorende klanteisen en wet- en regelgeving.


Jouw werkveld varieert van interne operations, supply chain quality tot aan project management. Daarbij gaat het vooral om het verbeteren van de eigen organisatie met betrekking tot kwaliteitsissues en het verbeteren van bedrijfsprocessen en -structuren. Daarnaast bereid je audits voor en begeleid je deze (o.a. NADCAP, AS9100, IL&T) in onze vestigingen in Almelo, Woensdrecht en Sibiu (Roemenië).

Functievereisten

  • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding Werktuigbouwkunde, Vliegtuigbouwkunde of Technische Bedrijfskunde;
  • Kennis van productieprocessen, APQP/PPAP, Lean Manufacturing en Zero Defect Plans;
  • Kennis van luchtvaart-kwaliteitsmanagementsystemen (AS9100/AS9110) en werkwijzen zoals AS9102 First Article Inspection;
  • Kennis van luchtvaartregelgeving EASA Part 21 en/of 145 is een pré.
  • Jij bent communicatief vaardig, een probleemoplosser, resultaatgericht, flexibel en stelt prioriteiten.

Aanbod

Een afwisselende job in een dynamisch en internationaal opererend bedrijf met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder flexibele werktijden en opleidingsmogelijkheden.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Aeronamic B.V. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Planthofsweg 79
7601 PJ ALMELO
0546 - 545 752