Financieel administratief medewerker

Wil jij jouw financieel administratieve vaardigheden inzetten binnen een innovatief productiebedrijf dat internationaal actief is in de luchtvaart? Ben jij een teamplayer die ervan houdt met cijfers te werken? Lees dan snel verder en solliciteer bij Aeronamic!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
18-7-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als Financieel Administratief Medewerker werk jij binnen een team van 5 collega’s en ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse verwerking en vastlegging van de financiële administratie. Je verricht jouw werkzaamheden accuraat en bent iemand die gemakkelijk op collega’s afstapt. Binnen Aeronamic is er een groot aantal financiële processen geautomatiseerd en deze automatisering neemt verder toe, waardoor controle op de invoer steeds belangrijker wordt. Dagelijks is er afstemming nodig met collega’s over mutaties die door hen zijn ingevoerd zoals bestellingen, ontvangst goederen en declaraties. Voor administratieve vragen ben jij het eerste aanspreekpunt.


Aeronamic heeft meerdere B.V.’s waarvoor de administratie wordt verricht. Naast onze hoofdvestiging in Almelo hebben wij ook een vestiging in Woensdrecht. De administratie van onze vestigingen in Roemenië en de VS worden lokaal gevoerd. De voertaal met onze klanten, leveranciers en dochterondernemingen is veelal in het Engels. Je werkt nauw samen met de administrateur en bij afwezigheid ben jij de back-up. Parttime werken (4 dagen per week) is mogelijk in overleg.


Jouw taken zijn:


  • Verzorgen van de crediteuren administratie (middels scansoftware);
  • Controleren van digitaal verwerkte declaraties;
  • Verwerken van creditcard declaraties;
  • Aanmaken en verwerken van betalingen;
  • Voeren van de debiteuren administratie.

Functievereisten

Jij beschikt over:


  • Minimaal een afgeronde administratieve opleiding op MBO 4 niveau;
  • Enkele jaren relevante werkervaring;
  • Affiniteit/ervaring met een (internationale) productie onderneming;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Je bent nauwkeurig en communicatief vaardig. Je hebt een pro-actieve houding en bent oplossingsgericht.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Aeronamic. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Planthofsweg 79
7601 PJ ALMELO
0546 - 545 752