Operator Special Processes

Wil jij aan de slag binnen de dynamische wereld van de luchtvaartindustrie? En werk jij graag bij een innovatieve organisatie die continu investeert in de productiviteit van morgen? Aeronamic is op zoek naar een operator voor onze afdeling Special Processes!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
18-2-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Activiteiten:

Na een intensieve inwerk- en kwalificatieperiode zul je:

  • Badcontroles uitvoeren;
  • Producten reinigen, al dan niet gevolgd door oppervlaktebehandelingen zoals beitsen;
  • Lektesten verrichten en inspecties uitvoeren;
  • Non-Destructief Onderzoek verrichten (level 2).

Functievereisten

Je hebt:

  • Een afgeronde MBO-4 opleiding Procestechniek/Laboratoriumtechniek;
  • Minimaal 2 jaar ervaring met het werken met chemicaliën;
  • Goede mondelinge en schriftelijke kennis van de Engelse taal.

Je bent:

Gemotiveerd, flexibel, pro-actief en in staat om prioriteiten te stellen. Daarnaast werk je – ook onder druk – nauwkeurig. Het is belangrijk dat je een systematische aanpak hebt en zelfstandig kan werken.

Aanbod

Aeronamic biedt jou:

  • Een baan in een organisatie die gekenmerkt wordt door korte lijntjes, snelle besluitvorming en een informele, open sfeer;
  • Een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een bruto maandsalaris tussen € 2.700,- en € 3.000,- en een vaste midden- en eindejaarsuitkering.

Bedrijfsprofiel Aeronamic

Historie:

Het verhaal begint in 1988. Om te beginnen waren ze een productgroep binnen Ultra-Centrifuge Nederland. Voordat ze hunzelf brandmerkten als Aeronamic, stonden ze bekend als UCN Aerospace en Urenco Aerospace.

Maar ze hebben ook geschiedenis voor 1988. Het voormalige moederbedrijf URENCO vond 's werelds eerste ultracentrifuge voor uraniumverrijking uit. Deze geavanceerde kennis was cruciaal voor het bereiken van een toppositie in de wereld van snel roterende componenten en precisieonderdelen.

Sinds 1988 is Aeronamic blijven evolueren. Dit geldt zowel voor de producten als voor de diensten; het beheren van de supply chain, het toepassen van verticale integratie, het verhogen van de productiviteit en het investeren in innovatie. In feite geldt dit voor alles wat ze ooit hebben gedaan en voor alles wat ze nog steeds doen. Ze hebben een leidende positie ingenomen. Hett belangrijkste doel is om systeemintegrators van dienst te zijn en ze geloven dat ze meer kunnen bereiken door minder te doen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Aeronamic. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Planthofsweg 79
7601 PJ ALMELO
0546 - 545 752