Data Engineer

Adwise is op zoek naar een Data Engineer.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-12-2023
Aantal uur
32
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Je bent een ervaren Data Engineer, maar vooral proactief, nieuwsgierig, enthousiast en open voor innovaties en veranderingen door een snel ontwikkelende omgeving. Door je effectieve communicatie ben je in staat om je interne en externe stakeholders goed te managen. Je bent niet bang om je expertise over onderwerpen te uiten, met respect voor anderen.


Daarnaast heb je sterke analytische vaardigheden, maar heb je ook ervaring met technische vraagstukken. Je kunt resultaten en vraagstukken op een eenvoudige, begrijpbare taal overbrengen aan je team. Op deze manier kunnen we samen groeien en successen vieren.


Je hebt een grote passie voor jouw vakgebied en je zorgt dat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen. Doordat je altijd up-to-date bent weet je op tijd kansen te signaleren en deze te vertalen naar een toegevoegde waarde voor onze organisatie. We geven jou hier graag de ruimte voor. Daarom besteed je minstens 10% van je tijd aan het werken aan innovatieve projecten. Zo zorgen we ervoor dat we voorop blijven lopen in onze markt.


What you'll be doing


Bij Adwise ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van data-infrastructuur en -pipelines op ons Google Cloud Platform (GCP). Concreet:


 • Je bedenkt en implementeert datapipelines en ETL-processen in de cloud.
 • Je werkt samen met teams om te begrijpen wat ze nodig hebben en hoe we gegevens kunnen verwerken.
 • Je maakt gegevens beter en sneller met behulp van de nieuwste technologie.
 • Je zorgt ervoor dat onze gegevens veilig, schoon en betrouwbaar zijn.
 • Je documenteert gegevensstromen, processen en best practices.


In je dagelijkse werkzaamheden werk je aan het inrichten van een modern data stack voor onze opdrachtgevers. Denk daarbij aan het inrichten van BigQuery databases, data ontsluiten met behulp van Fivetran of een maatwerk koppeling en inzichtelijk maken met behulp van Looker of een andere BI tool voor onze teams. Je denkt daarnaast mee over het verbeteren en het stroomlijnen van het data landschap van onze opdrachtgevers.


In jouw rol als Data Engineer ben je dagelijks bezig met technologieën van hoog niveau binnen een uitdagend scala aan gebruiksscenario’s en werk je mee aan award-winning cases. Ben je hierin minder ervaren, dan heb je een hecht team waar je op kunt terugvallen, waardoor je verder kunt groeien in je ontwikkeling. Wij vinden persoonlijkheid, talent en ontwikkeling minstens zo belangrijk. Twijfel jij of je aan bovenstaande vraag voldoet, maar ben jij wel nieuwsgierig geworden? Neem contact op of neem een kijkje in een van onze Data Roundups, om te zien waar wij dagelijks aan werken.

Functievereisten

 • Je hebt een diepgaande passie voor data en technologie.
 • Uitstekende kennis van SQL is essentieel.
 • Aantoonbare ervaring met cloudplatformen zoals Google Cloud Platform (GCP).
 • Vaardigheid in een of meer programmeertalen zoals Python of Java is een pluspunt.
 • Kennis van data warehousing, ETL-processen en data-integratie is noodzakelijk.
 • Goede beheersing van de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Aanbod

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Werken waar en wanneer je wilt
 • Healthy lunches, sporten en ontspannen
 • Tot 15% innovatie en ontwikkeltijd

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Adwise. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Twentepoort West 10
7609 RD Almelo
0546 - 80 74 80