Internships various departments

Adwise heeft vacatures voor stagiairs of afstudeerders.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
20-11-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
21-12-2023
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Hoe stagelopen bij Adwise er uit kan zien? Davey, Senior Advertising Consultant bij Adwise, geeft een voorbeeld van een stageplek binnen zijn Advertising team; ‘Stagiaires kunnen echt meedraaien in het team. Ze worden betrokken bij de dagelijkse gang van zaken zoals chapter meetings. In buddyvorm kijken stagiaires mee en leren ze de kneepjes van het advertising vak'. De kans om dus écht impact te maken.

Functievereisten

This is you

  • Je bent analytisch en bovenal leergierig;
  • Je signaleert kansen en en legt snel verbanden;
  • Je bent proactief en vindt gezelligheid op de werkvloer ook belangrijk;
  • Je volgt de HBO-opleiding commerciële economie, creative business of een andere opleiding waarbij digitale marketing een rol speelt.

Aanbod

Wij vinden het super belangrijk dat jij lekker in je vel zit. Want wanneer jij lekker in je vel zit, kun je optimaal presteren en jezelf ontwikkelen. Wij doen er dan ook alles aan om jou te faciliteren in geluk, gezondheid en vitaliteit. We hebben een inspirerende werkomgeving en de beste faciliteiten om dagelijks het beste in jezelf naar boven te halen. Zoals:


  • Flexibele werktijden, werken waar en wanneer jij wilt;
  • Stage- en reiskostenvergoeding;
  • Maak gebruik van onze eigen Adwise Gym;
  • Vers fruit;
  • Dagelijks een vers bereide lunch;
  • Yoga & Mindfullness.

Bedrijfsprofiel Adwise - Your Digital Brain

Bij Adwise staat je een (afstudeer)stage te wachten in een leuke, inspirerende en groeiende organisatie. Je maakt deel uit van een team van leuke collega’s en de beste digital professionals. Binnen Adwise is er voor de periode vanaf september plek voor talentvolle studenten die tijdens hun stage écht impact willen maken. Je krijgt de kans om een expertise of discipline binnen de digitale marketing te ontdekken, te leren en kennis mee te maken. En dit is breder dan je denkt! Want binnen Adwise hebben we verschillende afdelingen, chapters en teams waar plek is om stage te lopen. 


Zoals onze zusterorganisatie Adwise Academy (verkozen tot beste opleider van Nederland) of onze detacheringstak WisePeople. Maar er zijn ook mogelijkheden bij teams zoals Data, Workspace en Corporate Marketing.  Samen kijken we naar de beste fit van jouw interesses en onze mogelijkheden. Dit ligt helemaal aan jouw voorkeur!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Adwise. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Twentepoort West 10
7609 RD Almelo
0546 - 80 74 80