CRO Specialist

Adwise is op zoek naar een CRO Specialist. Als CRO specialist ben je verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van de platformen van onze klanten. Dit doe je door obstakels bloot te leggen, hypotheses te ontwikkelen & potentiĆ«le oplossingen te testen. Op deze manier maak jij samen met de klant weloverwogen keuzes om daarmee hun platformen op voorsprong te zetten.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
9-8-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Je begint altijd met het inventariseren van hetgeen er al is. Samen met de klant en het team bepaal je vervolgens de doelen voor de komende periode en de manier waarop je deze wilt behalen.


Vervolgens ga je aan de slag. Het CRO-proces gebruik je als houvast om continue te blijven verbeteren. Je begint met het in kaart brengen van optimalisaties, door deze juiste te prioriteren weet je zeker dat je werkt aan de optimalisatie die de klant het meeste resultaat oplevert. Dat is lekker, want daar doe je het uiteindelijk voor! 

Door te testen valideer je de door jouw gestelde hypotheses, zo weet je zeker dat je aanpassing impact maakt. Al deze resultaten maak je inzichtelijk en deel je met zowel de klant als je team.

Uiteraard doe je dit niet alleen. Je werkt samen in een team van marketeers, strategen, data-specialisten & andere UX- en CRO specialisten. 

Bedrijfsprofiel Adwise - Your Digital Brain

  • Fullservice digital agency;
  • Meer dan 100 creatieve denkers en doeners aan de digitale frontier;
  • Wij zetten bedrijven op een beslissende voorsprong;
  • We creĆ«ren groei en concurrentievoordeel met geweldige ervaringen. 

Adwise gelooft boven alles in vriendschap. Als kern van onze organisatie, maar vooral ook in de manier waarop we met onze klanten en medewerkers omgaan en samen ambities realiseren. Uit dat geloof komen vele andere waarden van Adwise voort: passie, samen lol hebben, proactief elkaar helpen, het goed voor elkaar willen doen, maar ook de competitie om het steeds maar weer beter te willen doen. Dit zijn de waarden die we ook zoeken bij jou.


Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Adwise. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Twentepoort West 10
7609 RD Almelo
0546 - 80 74 80