Performance Manager

Voor het team Client Services is Adwise in Twente op zoek naar een Performance Manager. Iemand die samen met onze opdrachtgevers gaat voor maximale impact en verwachtingen wil overtreffen met het juiste doel voor ogen: samen groeien. 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
13-7-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als Performance Manager draag je de dagelijkse verantwoordelijkheid voor jouw klanten en de klantrelaties, zorg je ervoor dat onze klanten tevreden zijn en jouw team met digital specialisten weten wat ze moeten doen.


Dankzij jou verloopt het proces vlekkeloos, worden verwachtingen overtroffen en realiseren we groei voor onze opdrachtgevers.


Vanuit jouw rol ben je verantwoordelijk voor de performance strategie en de roadmap realisatie van de grotere opdrachtgevers binnen je team. Je bewaakt voortgang op KPI's, deliverables en budgetten op accountniveau, de impact die we leveren én dat ook alle stakeholders dit ervaren.


Je bent sparringspartner op tactisch niveau en informeert, inspireert en adviseert opdrachtgevers proactief ten aanzien van kansen, bedreigingen en onbenutte potentie.


Met jouw heldere briefing kan het team aan de slag of lopende campagnes bijsturen. Je zorgt voor een actuele (ERP) administratie en stuurt op de winstgevendheid van jouw projecten en tijdige facturatie. Je viert successen met het team en neemt je verantwoordelijkheid als er iets misgaat.

Functievereisten

Naast de benodigde #expertise, #passie, #brains en #attitude vinden we het belangrijk dat je past in onze cultuur. Dit vormt voor ons de basis voor nu, maar ook de toekomst.


Adwise gelooft boven alles in vriendschap. Als kern van onze organisatie, maar vooral ook in de manier waarop we met onze klanten en medewerkers omgaan en samen ambities realiseren. Uit dat geloof komen vele andere waarden van Adwise voort: passie, samen lol hebben, proactief elkaar helpen, het goed voor elkaar willen doen, maar ook de competitie om het steeds maar weer beter te willen doen. Dit zijn de waarden die we ook zoeken bij jou.


Verder vragen we:

  • Je hebt een relevante HBO-/WO-opleiding afgerond;
  • Je werkt al 3-5 jaar in een commerciële / adviserende rol in de digitale branche;
  • Je bent communicatief ijzersterk, stelt altijd de juiste vragen en vertaalt zo moeiteloos de behoeften van klanten naar onze diensten;
  • Je hebt een passie voor digital, bent resultaatgericht en je kunt goed plannen en organiseren;
  • Belangrijke pré: je hebt ervaring in de wereld van digital agencies.

Aanbod

Bij Adwise staat je een baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid te wachten in een leuke, inspirerende en groeiende organisatie. Je maakt deel uit van een topteam van de leukste collega's en de beste digital professionals.


Wij vinden het super belangrijk dat jij lekker in je vel zit. Want wanneer jij lekker in je vel zit, kun je optimaal presteren en jezelf ontwikkelen. Wij doen er dan ook alles aan om jou te faciliteren in geluk, gezondheid en vitaliteit. We hebben een inspirerende werkomgeving en de beste faciliteiten om dagelijks het beste in jezelf naar boven te halen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Adwise. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Twentepoort West 10
7609 RD ALMELO
0546 - 80 74 80