Front-end Developer

Ben jij een ambitieuze Front-end Developer en heb je naast uitstekende kennis van HTML, CSS, JavaScript een goed gevoel voor design? Bekijk dan deze vacature!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
13-7-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

#workwithus!

Ben jij te omschrijven als gedreven, innovatief, stressbestendig, zelfkritisch (maar je kunt op zijn tijd ook om jezelf lachen) en voel jij je thuis in een multidisciplinair team? Dan ben jij wellicht het perfecte plaatje want de juiste personality is de basis voor succes! Solliciteer nu op de vacature Front-end Developer en #workwithus!


Als Front-end Developer werk je binnen één van onze gespecialiseerde, zelfsturende klantteams mee aan de (door)ontwikkeling van de allerbeste websites, webshops, koppelingen met webapplicaties en apps voor onze nationale en internationale opdrachtgevers.


Jij bent de schakel tussen design, interactie en implementatie en zorgt ervoor dat een design naar code wordt vertaald. Samen met visual designers, user experience en back-end developers werk je aan een zo goed mogelijke gebruikerservaring met gebruiksvriendelijke, responsive oplossingen.


Je werkt samen met geweldige collega's aan gave projecten en ziet continu impact van je werk.

Functievereisten

Naast de benodigde #expertise, #passie, #brains en #attitude vinden we het belangrijk dat je past in onze cultuur. Dit vormt voor ons de basis voor nu, maar ook de toekomst.


Adwise gelooft boven alles in vriendschap. Als kern van onze organisatie, maar vooral ook in de manier waarop we met onze klanten en medewerkers omgaan en samen ambities realiseren. Uit dat geloof komen vele andere waarden van Adwise voort: passie, samen lol hebben, proactief elkaar helpen, het goed voor elkaar willen doen, maar ook de competitie om het steeds maar weer beter te willen doen. Dit zijn de waarden die we ook zoeken bij jou.


Verder vragen we:

  • Je hebt relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je beschikt over een afgeronde ICT-opleiding op HBO-niveau;
  • Je hebt aantoonbare ervaring op het gebied van HTML5, Javascript, CSS en PHP;
  • Je hebt ervaring met Content Management Systemen (CMS);
  • Ervaring hebt met frameworks als AngularJS, Vue.js of React is een pré;
  • Je hebt een leergierige, gedreven en samenwerkingsgerichte instelling.

Aanbod

Wij bieden:

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Werken waar en wanneer je wilt
  • Healthy lunches, sporten en ontspannen
  • Tot 15% innovatie en ontwikkeltijd


Us

Bij Adwise staat je een baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid te wachten in een leuke, inspirerende en groeiende organisatie. Je maakt deel uit van een topteam van de leukste collega's en de beste digital professionals.


Wij vinden het super belangrijk dat jij lekker in je vel zit. Want wanneer jij lekker in je vel zit, kun je optimaal presteren en jezelf ontwikkelen. Wij doen er dan ook alles aan om jou te faciliteren in geluk, gezondheid en vitaliteit. We hebben een inspirerende werkomgeving en de beste faciliteiten om dagelijks het beste in jezelf naar boven te halen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Adwise. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Twentepoort West 10
7609 RD ALMELO
0546 - 80 74 80