Stage Officemanagement

Adwise in Twente is op zoek naar een Stagiair Officemanagement. Stage lopen bij een award-winning digital agency en een van de gaafste werkgevers van Twente? Bekijk dan deze vacature en solliciteer!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
13-7-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Jouw stage als Office Manager is super afwisselend. Jij bent de steun en toeverlaat van onze Office- en Experience Manager Marita, en in de rol zowel op kantoor als telefonisch hét aanspreekpunt van onze organisatie. Je zorgt dat het onze medewerkers en klanten aan niets ontbreekt. Geen dag zal voor jou hetzelfde zijn.

Functievereisten

  • Je beschikt over #passie, #brains en de juiste #attitude;
  • Je volgt een relevante administratieve MBO opleiding;
  • Je bent flexibel ingesteld, houdt van hard werken en van gezelligheid.

Wij vinden het super belangrijk dat jij lekker in je vel zit. Want wanneer jij lekker in je vel zit, kun je optimaal presteren en jezelf ontwikkelen. Wij doen er dan ook alles aan om jou te faciliteren in geluk, gezondheid en vitaliteit. We hebben een inspirerende werkomgeving en de beste faciliteiten om dagelijks het beste in jezelf naar boven te halen. Zoals:

Aanbod

  • Stage- en reiskostenvergoeding;
  • Vers fruit;
  • Dagelijks een vers bereide lunch;
  • Avondmaaltijden service;
  • Yoga & Mindfullness;
  • Gratis sportabonnement.


Bij Adwise staat je een stage te wachten in een leuke, inspirerende en groeiende organisatie. Bovendien gaan wij ervoor zorgen dat jij optimaal kunt ontwikkelen. Dat betekent in ieder geval een strakke werkplek, goeie techniek, geweldige koffie, optimale begeleiding en leuke feestjes om succes te vieren!


Stage lopen bij Adwise betekent werken en leren in een unieke en persoonlijke omgeving met alle ruimte voor ontwikkeling, groei en fun. Bij Adwise kun je jezelf zijn en ontplooien!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Adwise. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Twentepoort West 10
7609 RD ALMELO
0546 - 80 74 80