Digital Marketeer

Is digital marketing jouw passie? Heb je actuele en relevante werkervaring en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil jij in het inhouse team bij de opdrachtgever het verschil gaan maken? Lees dan snel verder want Adwise is samen met een van onze opdrachtgevers op zoek naar een Digital Marketeer.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
6-4-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als Digital Marketeer werk je vanuit een generalistische marketing rol aan het behalen van de business doelstellingen binnen ons inhouse team van onze opdrachtgever. Je maakt de vertaalslag van de business ambities naar het digitale speelveld met bijbehorende doelstellingen.


Onze opdrachtgever is een internationale speler in de logistieke sector en streven er naar om binnen het marktsegment toonaangevend te zijn. Door voortdurend met de klant mee te denken en te toetsen wat de behoeften zijn, verbetert de kwaliteit van de dienstverlening continu. Op langere termijn hebben zij de missie om uit te groeien tot een middelgrote logistieke dienstverlener, die in kwalitatief opzicht ver boven de bedrijfstak uitsteekt.


Logistieke dienstverlening is mensenwerk en succesvolle resultaten worden behaald dankzij deskundige en gemotiveerde medewerkers. Het creëren van een prettige werkomgeving en veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling van medewerkers zijn hierin vanzelfsprekend.


“Organisaties groeien door de mensen die er werken en mensen groeien door de organisaties waar ze werken.”


Hoe ziet een werkdag eruit?

Het is maandagochtend, half negen. Nadat je CRM/sales data hebt geüpload naar Google


Analytics, zie je dat de actieve Google Ads campagnes de afgelopen maand een ROAS van +184% hebben gehaald! Tijdens de interne meetings met het salesteam bespreek je afgelopen week en overleg je samen waar jullie kansen zien voor de aankomende weken. Nadat je met hen hebt gespard over hoe je marketing en sales dichterbij gaat brengen, bereid je alvast je afspraak van 's middags voor.


‘s Middags staat een interne afspraak met de Marketing & Business Strategist gepland, daarmee bespreek je de lopende zaken van de afgelopen week en denk je samen na over kansen. Hoe gaan we deze kansen vertalen naar de praktijk?


Na de afspraak ga je meteen aan de slag om ideeën verder uit te werken en tot uitvoering te brengen, waarbij je hulp krijgt van specialisten van onze digital marketing partners. van Aan het einde van de dag check je de resultaten van de lopende social media campagnes, check je de website performance in relatie tot de business doelstellingen en dan zit de eerste dag van jouw werkweek er al weer op!


Functievereisten

  • Je hebt succesvol een relevante HBO- of WO opleiding gevolgd;
  • Je hebt enkele jaren actuele en relevante werkervaring als Digital Marketeer;
  • Je hebt een brede kennis van digital marketing (oa. SEO, SEA, Social, Analytics, E-Mailmarketing);
  • Je bent communicatief vaardig in woord en schrift (in ieder geval in het Nederlands en Engels en Duits is een pré);
  • Je bent analytisch dermate goed onderlegd dat je op basis van data weet te sturen op rendement;
  • Je bent innovatief, initiatiefrijk en werkt zowel accuraat als oplossingsgericht;
  • Je bent leergierig en volgt de ontwikkelingen op het online vlak op de voet;
  • Je weet relevante ontwikkelingen te vertalen in toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers.

Aanbod

Binnen het inhouse team bij onze opdrachtgever werk je in een dynamische internationale werkomgeving met een prettige werksfeer en werk je nauw samen met een award winning agency. Je krijgt de kans om te werken in een rol waarbij het mogelijk is om impact te maken en bij te dragen aan de organisatiedoelstellingen. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk en hiervoor wordt dan ook voldoende ruimte geboden.

Bedrijfsprofiel Adwise - Your Digital Brain

Adwise is sinds jaar en dag specialist op het gebied van Digital Recruitment en Employer Branding. Daarmee helpen we organisaties wereldwijd bij het vinden, binden en in de kracht zetten van digital professionals.


Naast Adwise hebben we speciaal voor digitale talenten en professionals het label WisePeople opgericht, bestaande uit tientallen externe digital professionals, die organisaties helpt bij het vinden en binden van digitale professionals.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Adwise. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Twentepoort West 10
7609 RD ALMELO
0546 - 80 74 80