Advocaat-Medewerker Bestuursrecht

Heb jij rechten gestudeerd en ben je klaar voor de volgende stap? Kom dan werken bij KienhuisHoving in Twente als advocaat, lees hieronder meer!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-9-2019
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Binnen de praktijkgroep Vastgoed behandelt de sectie Bestuursrecht zaken voor (semi-)overheden, grote en middelgrote ondernemingen, projectontwikkelaars, bouw- en aannemersbedrijven, zorginstellingen en particulieren. Wij adviseren en procederen over alle aspecten van het omgevingsrecht, zowel bestuurs- als civielrechtelijk. Daarnaast begeleiden wij vergunningentrajecten van de start tot de uitvoeringsfase en houden wij ons bezig met het (algemeen) bestuursprocesrecht, subsidierecht, overheidsaansprakelijkheid, onteigeningsrecht en toezicht en handhaving. Er wordt intensief samengewerkt met kantoorgenoten op het gebied van het vastgoedrecht, ook binnen het notariaat. Wij zoeken op korte termijn een enthousiaste advocaat-medewerker Bestuursrecht om - in nauwe samenwerking met een ervaren collega - onze praktijk te versterken.

Functievereisten

  • goede kennis van het bestuursrecht met affiniteit voor het civiele vastgoedrecht
  • 4 - 7 jaar werkervaring, waaronder ervaring met het voeren van civielrechtelijke procedures
  • over geschillen die zich bevinden op het snijvlak tussen het bestuurs- en privaatrecht
  • gezond commercieel gevoel en een ondernemende instelling
  • aandacht voor de cliënt

Aanbod

  • een dynamische baan in een professioneel team
  • er wordt gewerkt in een ambitieuze omgeving met een continue focus op kwaliteit
  • ruimte voor individuele ontplooiing en het vormgeven van een eigen praktijk

Bedrijfsprofiel Kienhuis Hoving

KienhuisHoving advocaten en notarissen is één van de grootste juridische dienstverleners in het oosten van het land. De dienstverlening omvat veelzijdige juridische advisering aan en begeleiding van ondernemingen, instellingen en overheden. KienhuisHoving staat bekend om haar kwalitatief hoogstaande en gespecialiseerde dienstverlening, multidisciplinaire aanpak en persoonlijke benadering. Het kantoor heeft naast een toonaangevende regionale rol een solide groeiende nationale en internationale praktijk. In totaal werken bij KienhuisHoving ruim 100 medewerkers, waarvan circa 45 advocaten en 10 (kandidaat-)notarissen.


Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van KienhuisHoving. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Pantheon 25
7521 PR ENSCHEDE
053 480 42 00