Adviseur marketing- & communicatie

Kaliber Kunstenschool is op zoek naar een Adviseur marketing- & communicatie
Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
-
Aantal uur
24 - 32
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie informatie

Door jouw positieve instelling, je creativiteit en je analytische blik weet je je goed in te leven in de belevingswereld van zowel jongeren (12 tot 30 jaar) als ouderen (60+). Je kunt deze goed vertalen naar de communicatie-uitingen en in het advies dat je uitbrengt over ons aanbod. Jouw inbreng hierin vinden wij van grote waarde. Je organiseert de inhoud van de content samen met de teams en weet dit goed te coördineren.

• Je denkt mee in het marketingbeleid en stelt het communicatiebeleid binnen het sociaal domein op
• Je bent verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie van Studio 15, Kunstwerk, Twents Zilver en andere projecten binnen het Sociaal Domein.
• Je optimaliseert en actualiseert de websites en socialmediakanalen
• Je bedenkt, ontwerpt, schrijft en beheert de communicatie-uitingen (zoals (digitale) posters en banners)
• Je maakt analyses, houdt communicatie-effecten bij en stemt vervolgacties hierop af
• Je stuurt marketingstagiaires op mbo- en hbo-niveau aan

 

Functie eisen

Wat we daarnaast graag zien:

  • Een afgeronde hbo-opleiding, richting communicatie en marketing
  • Uitstekende beheersing van Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Kennis van dtp en Adobe creative suite (InDesign, Illustrator en Photoshop)

 

Aanbod

Dit is jouw kans om samen te werken met enthousiaste en betrokken collega’s in een inspirerende organisatie in ontwikkeling. We bieden arbeidsvoorwaarden (conform cao KE) die passen bij deze functie en bij jouw opleidings- en ervaringsniveau. Salarisschaal 9 (vanaf
€ 2.894,- bij een 36-urige werkweek) is van toepassing, evenals een goede pensioenregeling en een eindejaarsuitkering. Je ontvangt eerst een contract voor bepaalde tijd. We gaan uiteraard voor een samenwerking op lange termijn!

 

Bedrijfsprofiel

De functie en het team
Vanuit de marketing- en communicatie-afdeling van Kaliber Kunstenschool werk jij aan het verder uitbouwen van de merken Studio15, Twents Zilver, Kunstwerk en Kunst en Welzijn. Jij bedenkt marketing- en communicatieacties gericht op het enthousiasmeren van jongeren en ouderen voor onze activiteiten, workshops en evenementen. Je plant de activiteiten in en organiseert de uitvoering ervan. Daarbij werk je samen met andere marketingmedewerkers en stagiairs. Uiteraard bezoek je zelf ook af en toe onze evenementen om feeling te houden met de doelgroep.

Onze projecten; Studio15, Kunstwerk en Twents Zilver

Als onderdeel van Kaliber Kunstenschool is Studio15 uitgegroeid tot een creatieve ontmoetingsplek voor jongeren. Hier kunnen zij zich onder professionele begeleiding van creatieve coaches en jongerenwerkers ontwikkelen op cultureel en artistiek gebied. Studio15 is inmiddels in drie gemeentes actief en is sterk aan het groeien. Kunstwerk is een project waarbij jongeren tussen de 18 en 27 jaar met een op participatie gerichte ontwikkelvraag via cultuur worden begeleid naar school en werk. Binnen het project ‘Twents Zilver’ bieden we verschillende activiteiten aan ouderen die nog zelfstandig wonen aan om te motiveren dat zij weer kunstzinnig aan de slag gaan.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Kaliber Kunstenschool. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Willem Wilminkplein 1
7511 PG ENSCHEDE
088-4868700