Technisch Specialist Revisie afdeling

ACtronics is op zoek naar een Technisch Specialist Revisie afdeling.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-8-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Als technisch specialist binnen de revisie afdeling ben je verantwoordelijk voor het testen en reviseren van elektronische auto-onderdelen; het (de)monteren, inspecteren, testen, solderen en/of programmeren van diverse componenten. Daarnaast voer je eindcontroles uit en rapporteer je het procesverloop.

Je maakt onderdeel uit van een vaste groep collega’s die gespecialiseerd zijn in een bepaalde productgroep. In een productgroep heb je veel afwisselende werkzaamheden. We bieden voldoende ruimte om ervaring en kennis op te doen. Samen met jouw collega’s bepaal je de werkverdeling en draag je bij aan het continu verbeteren van het werkproces.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ACtronics. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Bornerbroeksestraat 459 F
7609 PK Almelo
0546 660 410