System Engineer Automotive

ACtronics is op zoek naar een System Engineer Automotive.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-8-2022
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Je bent als System Engineer Automotive verantwoordelijk voor het ontwikkelen van systemen waarmee elektronische en mechatronische auto-onderdelen getest en gereviseerd kunnen worden. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en bouwen van machines ten behoeve van productieautomatisering en testsimulaties. Voor het ontwikkelen van een nieuwe revisie oplossing, analyseer je de werking van het te reviseren product. Je gaat de circuits in het voertuig doormeten en je achterhaalt, op basis van reverse engineering, hoe de systemen werken en onderling verbonden zijn. Je onderzoekt verschillende klachtomschrijvingen en je houdt rekening met eventuele ontwerpfouten van het originele onderdeel. Met deze kennis bouw je samen met andere collega’s testopstellingen, apparaten, gereedschappen en onderdelen voor het verder automatiseren van het revisieproces.

Functievereisten

  • Afgeronde Bachelor Mechatronica met aantoonbare ervaring op het gebied van elektronica ontwikkeling;
  • Ervaring binnen de industriële automatisering;
  • Kennis van autotechnische systemen;
  • Affiniteit met de automotive branche;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken met andere disciplines;
  • Ervaring met PLC programmeren is een pre;
  • Voldoe je niet helemaal aan de harde eisen of pre, schroom dan niet om toch contact op te nemen. We bespreken graag samen met jou de mogelijkheden.

Aanbod

Een zelfstandige en verantwoordelijke baan met ruimte voor ontwikkeling, initiatieven én ondernemerschap. Verder kun je rekenen op een marktconform salaris, 27 vakantiedagen en 13 adv-dagen. Ook bieden we goede ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden. ACtronics is internationaal georiënteerd en staat voor de levering van de beste gereviseerde elektronische componenten in de mobiliteitsbranche. Dit allemaal in een prettige, open en informele werksfeer.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ACtronics. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Bornerbroeksestraat 459 F
7609 PK Almelo
0546 660 410