Behandelcoördinator

Stichting Actolei is op zoek naar een Behandelcoördinator (24-36 uur/week)

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
11-11-2020
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Als behandelcoördinator maak je de vertaalslag tussen de bewoner, zijn problematiek en de verwachtingen die vanuit de maatschappij aan hem gesteld worden. Je bent hierbij verantwoordelijk voor de inhoudelijke lijn in de begeleiding; uitgaande van de individuele behoeften en mogelijkheden van de bewoner. Je stelt individuele zorgplannen op in nauwe samenwerking met de daarbij betrokkenen en je houdt hier als eindverantwoordelijke toezicht op. Daarnaast ben je betrokken bij het plaatsingsproces van nieuwe bewoners, voer je aanvullende diagnostiek uit en geef je begeleidingsrichtlijnen aan alle zorgmedewerkers. Tot slot functioneer je als aanjager van de inhoudelijke ontwikkeling van het organisatiebeleid. In je werkzaamheden werk je daarom nauw samen met de manager.

Functievereisten

Je beschikt over:

  • Een afgeronde universitaire opleiding tot orthopedagoog-generalist of tot GZpsycholoog.
  • Ruime kennis, ervaring en affiniteit met de doelgroep.
  • Goede, mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden.
  • Kennis en ervaring met het opstellen van behandelplannen.
  • Een sterke persoonlijkheid met een duidelijke visie en overstijgend niveau van denken.
  • Creativiteit in denken en handelen en durft buiten de kaders te kijken.
  • Kennis van de sociale kaart en ervaring in het samenwerken met ketenpartners.
  • Kennis van en ervaring met de zorg voor mensen met een justitiële maatregel is een pré.

Aanbod

Salaris

Conform de CAO gehandicaptenzorg, Fwg 65.

Bedrijfsprofiel Actolei

Stichting Actolei is een 24/7 zorgorganisatie opgericht in 2003 uit ervaring en ideologie. Met onze zorglocatie De Scholtenhof bieden we een unieke combinatie van kleinschalig wonen, werken en leren in een landelijke omgeving. We geven hiermee een antwoord op de enorme behoefte aan perspectief voor (jong) volwassen mannen met een verstandelijke beperking in combinatie met ernstige gedragsproblematiek (SG-LVB). Onze dienstverlening begeeft zich hiermee op het snijvlak van de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking en de forensische zorg. Verblijf is niet beperkt tot leeftijden of problematiek, maar wordt bepaald door de hulpvraag. Voor deze complexe doelgroep werken we daarom samen met een variëteit aan hulpverleningstrajecten en deskundigen om de kwaliteit van leven voor onze bewoners zoveel mogelijk te versterken. 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Stichting Actolei. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Hertmerweg 38
7625 RH Zenderen
(+31) 074 – 267 36 31