Gedragswetenschapper

Actolei zoekt een Gedragswetenschapper

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-11-2020
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Als gedragswetenschapper maak je de vertaalslag tussen de bewoner, zijn problematiek en de verwachtingen die vanuit de maatschappij aan hem gesteld worden. Je bent mede verantwoordelijk voor de inhoudelijke lijn in de begeleiding waarbij je uitgaat van de individuele behoefte en mogelijkheden van de bewoner. Je stelt individuele leefplannen op in nauwe samenwerking met je collega’s. Je geeft begeleidingsrichtlijnen aan medewerkers. Je voert de hulpvraagverduidelijking en diagnostiek uit. Daarnaast ben je betrokken bij het plaatsingsproces. 

Bedrijfsprofiel Actolei

Je komt te werken bij Stichting Actolei en zorgorganisatie de Scholtenhof. Wij zijn een 24 uurszorgorganisatie met landelijke bekendheid en specialist in het bieden van een stabiele leefomgeving voor mensen met een lichtverstandelijke beperking en onbegrepen gedrag. Je werkt op het snijvlak van de gehandicaptenzorg, psychiatrie en forensische zorg. Door onze landelijke bekendheid krijg je de mogelijkheid om je breed te ontwikkelen en kom je in aanraking met veel verschillende facetten van de zorg. Wij bieden jou de mogelijkheid om uit te groeien tot een gedragswetenschapper met een rugzak vol ervaring en kennis waarmee je het uiteindelijke vak als behandelcoördinator met verve uit zal kunnen voeren. 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Actolei. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Hertmerweg 38
7625 RH Zenderen
(+31) 074 – 267 36 31