Front-end Developer

Doop is op zoek naar een Front-end Developer.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
15-4-2020
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Een software developer die flink ervaring heeft met JS frameworks en het leuk vindt om mee te denken met UI design en systeemarchitectuur. Jij weet hoe je front-end templates laat aansluiten op de data van de backend. Je bouwt graag mee aan complexe webapplicaties, zoals een browser based TV UI of custom web portals.


Je kijkt graag over de randen van je discipline heen en werkt prima samen met andere afdelingen. Als je ook nog gevoel voor design hebt, is de kans groot dat we meteen een standbeeld voor je oprichten.

Functievereisten

Wij doen niet aan hokjes. Jij doet niet aan hokjes. Wij werken samen en vertrouwen elkaar. Want we willen allebei dingen doen waar we blij en trots van worden. Het verschil maken door net een slimmere oplossing te bedenken. Vanuit je eigen verantwoordelijkheid en expertise, en door samen te werken. Jij hebt straks een belangrijke invloed op grote beslissingen en regelmatig contact met de klant.

Aanbod

  • Een fulltime dienstverband;
  • Goed salaris passend bij je leeftijd, opleiding en werkervaring
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en pensioenregeling
  • Een locatie vol kennis en inspiratie met ruimte voor je eigen initiatieven;
  • Aandacht voor jouw professionele groei en persoonlijke ontwikkeling;
  • Een jong gezellig (groeiend) team met gedreven mensen & Twentse gezelligheid;
  • Lekkere (maar dan ook echt lekkere) koffie van echte bonen.
  • Bedrijfsuitjes, games, snacken op donderdag, knakx club op vrijdag en dagelijks gezamenlijke lunches.

Bedrijfsprofiel 52DN

Doop is een organisatie die alle kanten op gaat. Maar gelukkig wel allemaal goede kanten. Een kantoor vol creatieve techneuten en technische creatieven die samen mooie dingen maken. Voor internationale klanten maken we de vetste producties, verleidelijke websites en knallende applicaties.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Doop. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Roomweg 63
7523BL ENSCHEDE
085-7605085