Back-end developer

Doop is aan het groeien! Daarom zoeken ze naar mensen die altijd alles beter, sneller en slimmer willen maken. Bouw mee aan complexe webapplicaties in een dynamische omgeving. Enthousiast? Doop zoekt een Back-end developer

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
15-4-2020
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Een developer die gek is op complexiteit en automatisering. Je probeert altijd alles beter, sneller en slimmer te maken en je bouwt graag complexe webapplicaties. De termen; Kotlin, Spring, React en Craft klinken voor jou als muziek in de oren en bij het woord sprints trek jij niet meteen je sportkleding uit de kast.


Wanneer jij ook nog eens klantgericht bent en je thuis voelt in een dynamische omgeving waar constant nieuwe ontwikkelingen plaatsvinden, ben jij de superkracht die bij ons hoort!

Functievereisten

Wij doen niet aan hokjes. Jij doet niet aan hokjes. Wij werken samen en vertrouwen elkaar. Want we willen allebei dingen doen waar we blij en trots van worden. Het verschil maken door complexiteit en uitdaging niet uit de weg te gaan. Vanuit je eigen verantwoordelijkheid en expertise, en door samen te werken. Door de diepte in te gaan maken we het verschil en drukken wij onze stempel op de toekomst, samen!

Aanbod

  • Een fulltime dienstverband;
  • Goed salaris passend bij je leeftijd, opleiding en werkervaring
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en pensioenregeling
  • Een locatie vol kennis en inspiratie met ruimte voor je eigen initiatieven;
  • Aandacht voor jouw professionele groei en persoonlijke ontwikkeling;
  • Een jong gezellig (groeiend) team met gedreven mensen & Twentse gezelligheid;
  • Lekkere (maar dan ook echt lekkere) koffie van echte bonen.
  • Bedrijfsuitjes, games, snacken op donderdag, knakx club op vrijdag en dagelijks gezamenlijke lunches.

Bedrijfsprofiel 52DN

Doop is een organisatie die alle kanten op gaat. Maar gelukkig wel allemaal goede kanten. Een kantoor vol creatieve techneuten en technische creatieven die samen mooie dingen maken. Voor internationale klanten maken we de vetste producties, verleidelijke websites en knallende applicaties.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Doop. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Roomweg 63
7523BL ENSCHEDE
085-7605085