Stageopdracht: DSL voor definiëren parameters

Stageopdracht bij 3T, DSL voor het definiëren van paramters 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
1-2-2017
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Het doel van de opdracht is het ontwikkelen van een Domain Specific Language (DSL), waarmee op eenvoudige wijze de parameters van een embedded systeem, die via een communicatieprotocol (eigen protocol of MODBUS) opvraagbaar zijn, te definiëren. Vanuit deze definitie wordt documentatie van de parameters en code voor de embedded target, die de parameters koppelt aan de rest van de embedded code, gegenereerd. Ook zal deze DSL gekoppeld worden aan een DSL, die eerder is ontwikkeld om instellingen in een embedded systeem te definiëren, gekoppeld worden. Dit om het eenvoudig mogelijk te maken instellingen aan parameters te koppelen. Technologieën: Eclipse, Java, Xtext, Xtend, C++

Functievereisten

Ben jij bezig met een HBO/WO Informatica opleiding en lijkt je deze opdracht iets? 

Bedrijfsprofiel 3T

3T is een toonaangevende ontwikkelaar en toeleverancier van elektronica en embedded systemen en is ISO 9001:2008 en EN ISO 13485:2012 gecertificeerd. Met een veelzijdig team van circa 50 medewerkers, zijn wij een van de grotere aanbieders in Nederland. 3T heeft vestigingen in Enschede en Eindhoven.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button komt u terecht op de site van de werkgever. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kunt u niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden, wilt u ons daarmee helpen en ons berichten als een link niet meer werkt?

Wilt u op de hoogte blijven van andere mooie vacatures in Twente? Schrijft u zich dan hier in!

Meer informatie

Institutenweg 1
7521 PH ENSCHEDE
053 - 4336 633