Support Specialist

12Build zoekt een Support Specialist. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
1-6-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Wij zijn Team Support van 12Build en wij zoeken een gezellige collega die met een glimlach alle vragen van onze klanten en collega’s beantwoordt! Het doel is om Europa te veroveren en daarin heb jij een belangrijke rol. Samen met ons bouw je namelijk aan een sterke relatie met onze klant en help je ze met het behalen van hun doelen. Interesse? Lees snel verder!


Wat ga je doen?

De afgelopen jaren is onze afdeling (Customer Success) hard gegroeid. Op dit moment wordt een deel van de support werkzaamheden verdeeld onder het Customer Success-team. Doordat wij voorlopig niet van plan zijn om te stoppen met groeien, is het hoog tijd om het Support team uit te breiden. Omdat wij ook over de grenzen actief zijn zoeken we iemand die graag wil werken in een omgeving waar je de kans krijgt om te groeien en daarbij niet bang is om klanten ook in het Duits en Engels te woord te staan. Scholing op dit gebied is natuurlijk mogelijk, maar we gaan er wel vanuit dat je zelf al kennis hebt.

Functievereisten

  • Je bent een gezellige toevoeging aan het team;
  • Je hebt ervaring op het gebied van Support, liefst in een IT-omgeving.
  • Je spreekt goed Duits en Engels. Scholing op dit gebied is ook mogelijk.

Bedrijfsprofiel 12Build

Duizenden hoofdaannemers en bouwspecialisten in Europa gebruiken ons platform om de beste match te vinden, offertes aan te vragen, documenten te uploaden en onderling te delen. Inmiddels verloopt ruim 70% van alle matches in de Nederlandse bouwwereld via 12Build. In de rest van Europa timmeren we flink aan de weg. We zijn al actief in Duitsland, België, Oostenrijk en Frankrijk en samen met jou veroveren wij heel Europa!


Afdeling:

Met Tamara en Tom! Dus je krijgt bonuspunten als je naam ook met een T begint ;-) Zij weten letterlijk alles van onze software dus ze kunnen je overal mee helpen. Daarnaast is Edwin verantwoordelijk voor de afdeling dus hij wordt je leidinggevende.


Tamara is de bazin van de knowledge base en zij is verantwoordelijk voor de maandelijkse updates die wij onze klanten sturen.

Tom kent alle (technische) ins & outs van ons platform. Daarnaast beheert hij de applicaties die 12Builders gebruiken bij hun dagelijkse werkzaamheden.


Met z’n drieën zijn jullie team Support. Dit team is onderdeel van de afdeling Success Management. Hierin werk je samen met onze Customer Sucess Managers, Product Managers en Product Designers om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Dus wil je graag meedenken over hoe ons  platform zou moeten werken? Dan ben je binnen dit team op de juiste plek.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van 12Build. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Ernst Machstraat 10
7442 DL NIJVERDAL
088-022 8400