Digital Marketeer

12Build is op zoek naar een Digital Marketeer

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
7-4-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Wat ga je doen?

1. Als Digital Marketeer bij 12Build werk je aan het uitwerken van verschillende campagnes. Je bouwt mailcampagnes in Mailchimp of Act-On om bouwspecialisten te overtuigen hun bedrijfsprofiel te optimaliseren. Met jouw creatieve brein weet je ons altijd weer te verassen!


2. Vervolgens bouw je een landingspagina aan de hand van UX-designs die je samen met onze UX/UI-expert hebt bedacht. Teksten voor die pagina? Die hoef je gelukkig niet zelf te bedenken. Daarvoor hebben wij een hele goede content marketeer in dienst: Tiffany!


Build! Je zit regelmatig in WordPress en Elementor om de website van 12Build verder te optimaliseren. Dit doe je, omdat je verwacht dat andere afbeeldingen op de homepage beter converteren. Met ons marketing automation systeem Act-On bouw je aan een customer journey, bestaande uit verschillende mails, triggers en landingspagina's.


Je wilt natuurlijk het beste uit je werk halen! Jij bent namelijk resultaatgericht en werkt graag data driven. Daarom check je dagelijks de KPI’s in Pipedrive. Hier zie je hoe de marketingleads worden opgevolgd.

Aanbod

  • Werken in een bedrijfscultuur waar transparantie (ook echt) op nummer 1 staat.
  • Geregeld leuke uitjes, teamdagen, lezingen en workshops.
  • 12Build is aangesloten bij Compassion om armoede onder kinderen tegen te gaan. Als je dat wilt, word je gekoppeld aan een sponsorkind uit de Dominicaanse Republiek.
  • Een werkplek waar creativiteit en out-of-the-box-denken zeer gewaardeerd worden en je ook echt direct iets met je ideeën kunt doen.
  • Geen torenhoge hiërarchische lagen. Gewoon een platte organisatie met korte lijntjes. Wel zo makkelijk.
  • Alle tools die je nodig hebt om je werk als een pro uit te voeren. 

Bedrijfsprofiel 12Build

12Build is de SaaS enabled marketplace voor de Europese bouw en daar zijn we heel trots op. Als Digital Marketeer speel jij hierin een hele belangrijke rol: jij zorgt ervoor dat we nóg beter zichtbaar zijn. En dat is essentieel, want de groeidrift klotst hier tegen de plinten!


Onszelf op de borst kloppen? Nergens voor nodig! Maar innovatief en snelgroeiend zijn we wél. Duizenden hoofdaannemers en bouwspecialisten in Europa gebruiken ons platform om de beste match te vinden, offertes aan te vragen, documenten te uploaden en onderling te sharen. Inmiddels verloopt zo’n 70% van alle matches in de Nederlandse bouwwereld via 12Build. Ook in de rest van Europa timmeren we aardig aan de weg. Zo zijn we naast Nederland inmiddels ook actief in Duitsland, België en Frankrijk. En ook daar houdt het niet op, want samen veroveren wij heel Europa!


Tegenwoordig zijn we met meer dan 55 collega's, verdeeld over 2 kantoren (Zwolle en Nijverdal). Sinds 2007 zijn we 5 producten, 14 jaar en 6 verhuizingen verder. Onze groeiambities zijn fors. Dat kan ook niet anders als je hét offerteplatform voor de Europese bouw wilt zijn. En blijkbaar doen we een paar dingen goed. Check die zelf maar eens op onze website!


We are scaling up!

12Build groeit snel. Heel snel. Om die groei in goede banen te leiden en vooral niet over onze eigen benen te struikelen, gebruiken we de groeimethode Scaling Up. Je weet wel, van die Amerikaan Verne Harnish. We zijn nu flink op weg om processen, communicatiestromen en vergaderritmes op de beste manier in te richten. Dit om te borgen dat we met de beste mensen de goede dingen doen en vervolgens die goede dingen ook goed doen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van 12Build. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Ernst Machstraat 10
7442 DL NIJVERDAL
088-022 8400