Programma manager Sterk Twents Bedrijfsleven

Maak jij anderen graag gelukkig? 
Het Bruto Twents Geluk staat voor een fijn woon-, werk- en leefklimaat in Twente. Een sterk Twents bedrijfsleven is één van de belangrijkste pijlers om dit te bereiken. Dus is het van belang om het bedrijfsleven in onze regio nóg sterker te maken. We hopen dat jij ons daarbij gaat helpen! ​


Wie zijn wij?
Twente Board is een unieke samenwerking tussen Ondernemers, Onderwijsinstellingen en Overheid. Samen hebben we één belang en dat is het versterken van de economie in Twente. Dit doen we door mee te denken en te investeren in kansrijke en innovatieve projecten.  Ons uiteindelijke doel is een groene technologische  topregio waar het goed, wonen, werken en leven is. Oftewel, samen streven we naar het Bruto Twents Geluk!

Wat ga je doen?

Je bent een netwerker pur sang en verbindt graag mensen, organisaties en initiatieven aan elkaar om win/win te creëren. Je zorgt ervoor dat het bedrijfsleven in Twente weet in welke projecten Twente Board investeert, welke daarvan nuttig zijn voor hen en actie onderneemt om hen daarbij te laten aansluiten. Daarnaast haal je actief op welke vorm van ondersteuning het Twentse bedrijfsleven nodig heeft om zich verder te kunnen ontwikkelen. Vervolgens ben jij in staat om voor een vraag uit het bedrijfsleven het juiste programma te matchen of te ontwikkelen. Je bent een mensenmens, maar ook prestatiegericht en je houdt ervan om resultaten te halen. 


Ons aanbod

Werken moet vooral leuk zijn, uitdagend en het liefst elke dag anders. Bij ons vind je precies wat je zoekt. We bieden je een gevarieerde functie, en je werkt in een ondernemende en dynamische omgeving. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werkzaamheden naar eigen inzicht uit te kunnen voeren. Deze functie wordt aangeboden voor 32 - 38 uur per week en gewaardeerd in schaal 12 (conform CAO van de Universiteit Twente). Daarnaast bieden we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals reiskostenvergoeding, flexibele werktijden, pensioenopbouw en eindejaarsuitkering, opleidingsmogelijkheden, een laptop en telefoonvergoeding.  


Jij hebt:
Minimaal HBO+ werk- en denkniveau;
Werkervaring in een soortgelijke zelfstandige functie;
Bekendheid met en werken voor het Twents bedrijfsleven;
Pro-actief en ondernemend in het signaleren van ontwikkelingen;
Gezonde dosis enthousiasme, overtuigingskracht en een gunfactor;
Omgevingsbewust en gevoel voor verhoudingen;
Communicatief sterk, zowel verbaal als schriftelijk

Jij 

  • Jij bent een echte netwerker en kent het Twentse bedrijfsleven als geen ander;
  • Jij begrijpt de strategie en zet deze om in actie;
  • Je bent omgevings sensitief en nieuwsgierig naar het speelveld van de samenwerking van Overheid, Onderwijs en Ondernemers;  
  • Je bent een pro-actieve verbinder; 
  • Je weet wanneer je moet handelen, zoals bijvoorbeeld op het juiste moment partners zoals Ondernemend Twente, NovelT, Oost NL, accountmanagers van gemeenten  betrekken;
  • Kortom, jij bent de spin in het web en zorgt ervoor dat we inzicht krijgen wat er speelt bij de vele  MKB bedrijven in Twente en op welke manier zij kunnen aanhaken.  

Solliciteren

Is je interesse gewekt? Stuur dan je motivatie brief en CV naar werkenbij@twenteboard.nl. Wil je meer informatie over de Twente Board en de functie dan kun je contact opnemen met Charles Nijssen (programmaleider) via 06-31917384 of per mail c.nijssen@twenteboard.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Nieuwsgierig geworden naar de andere functies?
Op dit moment zijn we op zoek naar meerdere collega's en hebben we verschillende vacatures online. Bekijk hier alle vacatures van de Twente Board.

Ontdek hier alles over de Twente Board

Ontmoet de Boardleden

De Twente Board is een triplehelix-samenwerking tussen de overheid, het onderwijs en ondernemers in Twente en staat voor het versterken van de brede economie in Twente.

Bekijk de strategie van de Twente Board

Twente Board heeft een strategieplan ontwikkeld voor het benutten van (actuele) economische kansen: Strategie 2020 – 2025. Hierin staan het behoud en de versterking van bedrijvigheid, de werkgelegenheid en het verdienvermogen van Twente centraal. 

Bezoek de socials van Twente Board!