Kennispark Twente

 

 

Met de Regio Deal Twente krijgen topwerklocaties in Twente een enorme impuls voor de verdere ontwikkeling. Topwerklocaties zijn bedrijventerreinen die zich onderscheiden door bijvoorbeeld een bijzondere groep bedrijven, een uitgesproken profiel of een aantrekkelijke ligging. Op deze topwerklocaties is veel aandacht voor duurzaamheid, nieuwe energie, circulariteit en klimaatadaptatie.

Kennispark Twente

Kennispark Twente, High Tech Systems Park, Technology Base Twente en XL Businesspark: dé vier topwerklocaties van Twente. Uniek in hun soort en samen sterk onder de noemer Campus Twente. De Regio Deal Twente betekent een enorme impuls voor de verdere ontwikkeling van de vier topwerklocaties.


"De Regio Deal Twente betekent een enorme impuls voor de verdere ontwikkeling van de vier topwerklocaties"

In Europa staat de regio Twente bekend als expert in toptechnologie en Kennispark is de innovatieve kraamkamer. Bedrijven ontstaan er en groeien er op. Vervolgens kunnen ze hun vleugels uitslaan richting andere Twentse toplocaties. Kennispark wil zich verder ontwikkelen tot een vooruitstrevende, dynamische innovatiecampus met een sterke internationale concurrentiepositie. Een magneet voor talent en bedrijven.

Waar werken we aan

  • Fysieke transformatie van Kennispark Twente van bedrijventerrein naar innovatiecampus.
  • Programmatische impuls om bedrijven, talent en universiteit nauwer met elkaar te verbinden.

Volg dit project!

Lees meer over #kennisparktwente

Bezoek de socials van Twente Board!