VDL Enabling Technologies Group

Machines voor de productie van chips die tot op een honderdste millimeter nauwkeurig werken. Een nieuwe generatie vluchtsimulators voor de training van piloten. Apparatuur voor innovatieve, baanbrekende medische behandeltechnieken. VDL ETG uit ondernemend Almelo in Twente ontwikkelt, ontwerpt én bouwt de meest hoogwaardige apparatuur, onderdelen, machines en systemen.

logo VDL Enabling Technologies Group
Lees hieronder meer

Contactinformatie

Bornsestraat 345
Postbus 176
7600 AD ALMELO
Nederland
+31 546 54 00 00 info.almelo@vdletg.com www.vdletg.com
Grenzen voortdurend technisch verleggen

VDL Enabling Technologies Group verlegt voortdurend de grenzen van wat technisch haalbaar is. De expertise van het bedrijf omvat een breed spectrum. Van onderdelen ter grootte van een speldeknop tot die van een huis, van productiemechanisatie tot de integratie van mechatronische systemen. VDL Enabling Technologies Group heeft de mensen, de kennis en de state-of-the-art-faciliteiten beschikbaar. Zo levert de onderneming topprestaties voor klanten en voelt de organisatie zich dan ook zeer betrokken bij hen.

Kracht door samenwerking

VDL Enabling Technologies Group in Almelo is onderdeel van de VDL Group, een concern met bijna honderd bedrijven in twintig landen en ruim 16.000 medewerkers. De maakindustrie is van oudsher het belangrijkste speelveld. Het bedrijf gelooft in de toekomst van de sector in West-Europa. Sterker: West-Europa heeft toekomst dóór de maakindustrie. VDL draagt een steentje bij. De onderneming doet veel aan R&D en is continu bezig om nog betere technieken, machines en producten te ontwikkelen.

Deze vinden een toepassing in allerlei industriële sectoren, waaronder de automotive-industrie, maar ook in de wetenschappelijke en medische sector. Daarbij wordt intensief samengewerkt met andere bedrijven en kennisinstellingen. VDL gelooft ook sterk in samenwerking. Door kennis en visies te bundelen is het bedrijf met klanten in staat om hoogwaardige oplossingen te bieden die de wereld duurzamer en het leven aangenamer maken.