Othmar Trading Ootmarsum BV

Wij zijn Othmar Decorations. Onze klanten zijn groothandelaren en verwerkers uit de bloemisterij branche, tuincentra, hobby/creatief en de overige gevestigde retail.

Lees hieronder meer
 
logo Othmar Trading Ootmarsum BV

Wat onze kracht is? We zetten ons ieder seizoen weer met passie in om onze klanten te helpen het allerbeste van zichzelf te laten zien. Dat doen we door altijd stijlvolle, unieke en bijzondere collecties te bieden en te anticiperen op de nieuwste trends. We kennen onze klanten goed en hebben aan één woord genoeg. Daarbij schakelen we snel en geen enkele klant zal zich bij ons ooit een nummer voelen. Kortom, we zijn een professionele en betrouwbare partner voor iedereen die wil schitteren met mooie, stijlvolle en inspirerende creaties!

DE INTRODUCTIE VAN DE CLEAR BOX

Het is bijna niet voor te stellen, maar voor verkoopverpakkingen gebruikte men decennia lang, bruin kartonmateriaal. Ontzettend onhandig, inefficiënt en het zorgde vaak voor veel verwarring. Othmar speelde daar slim op in en introduceerde de transparante ‘clear box’ verpakking. Deze transparante verpakking werd dan ook een grote hit bij de cash en carry en verkoopwagens. Tegenwoordig is deze verpakking van recyclebaar materiaal en niet meer weg te denken uit de schappen!

DE GESCHIEDENIS VAN OTHMAR DECORATIONS

In de zomer van 1973 reisde Harry Oude Weernink voor het eerst door Azië voor zijn werk als handelsagent en importeur. Naar Thailand voor teakhouten huishoudartikelen, Hong Kong voor metalen kandelaars en naar Nagoya voor porseleinen siervoorwerpen. Een bijzondere reis waar de basis werd gelegd voor zijn passie voor bloemisterij artikelen en kerstballen. Een passie die zich in de twintig jaar daarna steeds meer focuste op een héél bijzondere markt; decoratiemateriaal voor de bloemisterij branche. 

 

En niet zonder succes! In 1997 startte hij Othmar Decorations B.V. en wist daarmee een prominente plek in te nemen als importeur en distributeur van decoratiemateriaal voor bloemisterij artikelen. De laatste jaren heeft Othmar zijn horizon enorm verbreed en zich uitgebreid naar de tuincentra, hobby/creatief en de overige gevestigde retail. Anno 2021 is Othmar Decorations dan ook één van de meest vooraanstaande importeurs van Europa.