Ondernemend Twente

Netwerken van ondernemers verbinden

Als netwerksamenleving kent ondernemend Twente vele netwerken en belangenorganisaties. Van meer dan 24 netwerkorganisaties in Twente worden de onderlinge programma’s en evenementen in gezamenlijkheid afgestemd. Dat levert een doorlopende jaarkalender op met activiteiten voor studenten, startups, bedrijven en belangstellenden. Met elkaar steunt ‘Ondernemend Twente’ de ontwikkeling van ondernemerschap. Daarbij worden MKB-adviseurs ingezet.

logo Ondernemend Twente
Lees hieronder meer
Samenwerkende netwerkorganisaties

De samenwerkende netwerkorganisaties in ‘Ondernemend Twente’ richten zich met elkaar op het ondersteunen van de ontwikkeling van ondernemerschap, de omzetting van de regionale potentie in concrete resultaten, en de vergroting van de efficiëntie en effectiviteit van de netwerken door een integrale benadering. Ondernemers vertolken de stem van de netwerkorganisaties in het Platform Ondernemend Twente. 

Zakelijke netwerken

In ondernemend Twente zijn ruim 60 zakelijke netwerken actief. Grote kans dat jij als starter of als gevestigd ondernemer lid bent van een van deze netwerken. Veel van die netwerken hebben als doel om de Twentse economie en het zakendoen een handje te helpen. Tegelijkertijd blijft het op duurzame wijze aanjagen van de economische groei in ondernemend Twente een collectieve uitdaging voor een volhoudbare toekomst. Daartoe brengen ondernemers binnen het platform ‘Ondernemend Twente’ ideeën en voorstellen in aan de hand van thema’s. Hiermee wordt de stem van grote en kleine ondernemers, gevraagd en ongevraagd gehoord door kennisinstellingen, overheden en Twente Board

 

Lees hier meer over Platform Ondernemend Twente en de MKB Ondernemersadviseurs

Contactgegevens

Campus Business Center
Jan Tinbergenstraat 202
7559 ST Hengelo
info@ondernemendtwente.nl