Machinebouw Nederland – Machinebouw Achterbosch

Achterbosch Machinebouw biedt een breed scala aan technische diensten. Van het ontwikkelen en fabriceren van complete machines met besturing, tot eenvoudige frames, hekwerken en trappen. Met onze jarenlange ervaring en ons vakbekwame en professionele personeel zijn wij een uiterst geschikte partij voor het realiseren van al uw projecten.

Lees hieronder meer
 
logo Machinebouw Nederland – Machinebouw Achterbosch

Achterbosch produceert voor diverse branches in de metaalsector en de machinebouw. Denk hierbij aan de Agrarische sector (vooral glastuinbouw), interieurbouw, automotive, petrochemische industrie en de voedingsindustrie.

Onze historie

Achterbosch Machinebouw is in 1994 opgericht in Beuningen. Eigenaar Roy Achterbosch begint hier een eenmansbedrijf in constructiebankwerk. In de loop der jaren groeit het bedrijf en na verschillende uitbereidingen in 2002 verhuist Achterbosch naar Denekamp. Twee jaar later wordt een nieuw pand betrokken, op de huidige locatie aan de Faradayweg. In 2011 breidt Achterbosch opnieuw uit: een aangrenzend pand wordt aangekocht en de werkplaats wordt opgesplitst.

Het eerste gedeelte is ingericht voor constructiewerk en montagewerkzaamheden. Door middel van de Lastafels, waarop snel divers hulpgereedschap op kan worden gemonteerd, is de snelheid en nauwkeurigheid van uw product gewaarborgd.

De andere hal is geheel ingericht met onze cnc verspaning en cnc buigmachines. Verder hebben we hier de mogelijkheid om bijvoorbeeld gebogen hydrauliekleidingen te voorzien van diverse koppelingen. Maar ook het semi-automatisch lassen van nippels aan hydrauliekcilinders gebeurt op deze werkvloer.