Lienesch B.V.

Het creëren van stoffen zit ons in het bloed. Als producent van raamdecoratiestoffen hebben we inmiddels bijna 17 jaar ervaring op dit gebied. Door onze kennis van stoffen, continue innovatie en hechte relaties met onze klanten, leveranciers en partners, zijn we in staat de markt te voorzien van hoogwaardige vernieuwende en inspirerende collecties. De focus op kwaliteit, persoonlijk contact en onze passie voor textiel maakt ons uniek.

 

Lees hieronder meer
 
logo Lienesch B.V.

Contact

Lienesch bv
Elektrostraat 7
7483 PG Haaksbergen
+31 535 730630
Groei door toewijding

Lienesch werd in 2001 opgericht door Bennie Lienesch, een textielman in hart en nieren met een visie waarin kwaliteit en persoonlijk contact centraal staan. Wat begon als een klein specialistisch bedrijf in plisséstoffen is uitgegroeid tot een wereldwijd leverancier van raamdecoratiestoffen met bijna 50 medewerkers. Ondanks de toegenomen omvang is die persoonlijke toewijding waar alles mee begon nog steeds in alles voelbaar.

Van specialist naar totaalaanbieder

Waar de focus de eerste tien jaar vooral lag op de ontwikkeling van plisséstoffen, passen we vandaag de dag onze expertise toe op een veel breder en compleet assortiment van raamdecoratiestoffen voor zowel de woon- als de projectmarkt. Al onze activiteiten worden gecoördineerd vanuit ons hoofdkantoor in Haaksbergen, waar wij beschikken over een eigen opslag, expeditie en productieafdeling.

Fabulous fabrics

Bij de ontwikkeling van onze producten streven wij naar het creëren van stoffen die hoogwaardige kwaliteit combineren met een natuurlijk ‘stofgevoel’. Of het nu gaat om eenvoudige basisstoffen, luxe jacquards of complexe plissés, onze stoffen worden gekenmerkt door perfecte technische en functionele eigenschappen, sfeer en uitstraling. Onze innovatiekracht is terug te zien in creatieve kleurpaletten, bijzondere structuren en originele dessins.

Eigen ontwikkeling

De ideeën voor onze collecties worden in huis ontwikkeld. Onze research & development afdeling stuurt het interne en externe ontwikkelproces, van de creatieve en technische uitwerking tot de kwaliteitscontrole, volledig aan. We beschikken over eigen plisseer- en snijmachines, waardoor we snel kunnen innoveren en effectief op de ontwikkelingen in de markt kunnen reageren.

Partners

Voor het omzetten van onze ideeën naar hoogwaardige producten werken we samen met designers, weverijen, veredelaars en andere partijen. Om de kwaliteit van onze producten nu en in de toekomst te kunnen waarborgen, zetten we in op langdurige relaties met leveranciers en partners.

Kwaliteitscontrole

Al onze producten worden op onze eigen kwaliteitsafdeling getest en beoordeeld op de vereiste technische eigenschappen. Voordat ze worden verpakt en verzonden, worden de stoffen handmatig op onregelmatigheden gecontroleerd.

Als specialist in binnenzonwering staat Lienesch bekend om haar unieke en innovatieve collecties met een natuurlijk textiel gevoelwww.lienesch.com.